Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo razjesenje duznosti, nista drugo. Ta je montirala procese u slucaju Memic, a kasnije kad je SDA gubila vlast u Sarajevu montirala procese protiv politickih protivnika. Jucer SDA Sarajevo spremno tvrde da ce kantonalni tuzitelji poceti istragu protiv Adnana za prugu, kako to oni mogu znati ako ne narucuju preko ovakvih tuzilaca?
Ide usmena opomena kao i osmici.
Ove optuzbe su za razrjesenja i krivicnog gonjenja!
Pa krivično je valjda i "gone" ako je potvrđena optužnica? Naravno ako je nalik onim optužnicama koje je Gordana Tadić pokretala za Murizovu ljubav, ni od ovoga nema ništa kao ni od optužnice o "zavjerenicima" koja je već propala. Ne mogu Muriz i Feraget jedini biti u pravu, a da je čitava država u krivu.. Svi korumpirani samo oni dobri, a uhvaćeni u milion i jednoj laži.
STEFANIA SANDRELLI
Prdara
Burzicka, Sarajlcka dio ekipe SDA ..
Pa jbt treba ukinuti pravni fakultet. Zna li ovdje iko raditi svoj posao. Svakih godinu dana smjene zbog povreda dužnosti.
Nema drzave bez zakona pred kojim su svi isti. Jedan u nizu razloga zasto smo kvazidrzava, nazalost. Usput, ima li gdje "gospodje" Burzic? 😄
Kurava
Odvratna ko je ubio Dzenana ja samo da znas kako si pogana
Sta je uradila sa 100 krivicnih prijava protiv Ibrahima Hadzibajrica koji dijeli drzavnu imovinu tajkunima i narko dilerima npr. Šmrku je poklonio 5/6 parkinga braci Stojnic 4000m2 poslovnog prostora, plac Amko komercu kod markala gdje je napravljena velika zgrada na tudjoj zemlji...
Joj klixu pa sta kako zasto nista ne znamo?
Ovakvo ponasanje prema tuziteljici cemo ostaviti za ibret dolazecim generacijama.
Sta je sa visegodisnjim sudskim postupcima kodnih naziva, da li kupe prasinu u fioci doticne?
samo na dugogodišnju robiju!
dobra milf koka
Ovo zvuči preglupo, povreda načela nepristrasnosti?? Zna li se ko je potvrdio optužnicu? Da nije opet Ćazim Hasanspahić? Čavka? Fakat je nevjerovatno da Memić i Feraget ovako banalno urušavaju pravosudni sistem. Eto jedino su oni ispravni, a SVI drugi su korumpirani i učestvuju u nekakvoj James Bond zavjeri o kojoj nema ni jedan jedini svjedok da vrijedi, već samo one koje su oni platili..
Ovo stvarno smrdi na još jednu "istragu u istrazi" poput one koju je pokrenula Gordana. Jer na stranu to što su Muriz Memić i Ifet Feraget uhvaćeni u stotinu i jednoj laži, oni do danas dan smatraju da je Budnjo Muamer (za koga je dokazano da nije bio u BIH) učesnik, nalogodavac pa čak i izvršioc.. A praktično su oslobodili na silu rome, koji ne mogu nikada biti izuzeti iz slučaja jer ih svi materijalni dokazi vezuju za to.
Šipu ga botino
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nemojte nju ona je bila u ratu hahah joj tužioci sudije šta ste uradili od pravde da je provodite samo iz interesa