Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njemacka vlada pod merkel to zove Facharbeiter!! A medije i njemci silovatelje kriminalce i teroriste. A bosna bracu
Najdraži su azilanti bivši diktatori ili tajkuni koji su se nakrali u vlastitoj zemlji pa kad dođe nova demokratska vlast onda bježe. Onda se iznenadi svaka zemlja koja mora ugostiti kradljivca a bili su na državnom nivou u dobroj vezi.
☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️
Ateizam ♥️♥️
Sa kosovskim aedrumom posluje jedna turska firma. Turski obavještajci su hvatili bez znanja kosovskih vlasti šest učitelja i turskih državljana, i preko tog aedroma prebacilo u Tursku. Toliko o samostalnosti. Na to je ne samo Kosovo nego i Albanija reagovala brzo o ohladila malo te prijateljske odnose. I Turski i Sirijski građani koji traže azil kod nas zaslužuju zaštitu. Da li su oni Gulenovci ili sorosi ili..
@PredsednikkMileDodik Ako ćete ljude turske azilante staviti pod robu možda imate i pravo
Ovi migranti su svi lijepo obuceni, nove jakne, nove hlace, nove cipele, mobiteli od 500 eura, i cekaju da se vrate kuci u Pariz kod Macrona posto su izgubili rat u Siriji od Assada i od Erdogana. S druge strane, Francuska ih ne zeli nazad, pa ih zeli nama uvaliti ovdje. Nasi su odmah ukrali novac od EU koje su oni poslali za zbrinjavanje ovih Macronovih bojovnika
Živio Mustafa Kemal Atatürk!
@patrriot da i šta je tu problem? Većina država su tako uradili. Jedino arapske nisu
Srbi izbjeglice u BiH?