Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
додицк и СПЦ ништа не раде за најугроженије Србе-оне у педерацији ПиХ.Савез српских општина је формиран,али је потребна пуна подршка цивилног и владиног сектора,државе Србије и СПЦ,да се Петровац,Дрвар,Грахово и Гламоч уједине у једну територијалну цјелину,кантон.
Bozije davanje. mozda ostane koje stabalce da se nasi unuci naužiju svježe have.
Ova minska polja koliko su nas sjebala, toliko su nam i valjala...posiječe sve stoka privatnička sjeme im se zatrlo, ljigavcu u šumarstvu daju koncesija privatnim pilanam da sijeku, a ovi prave masakr nad drvećem....dabogda se nikad ne očistilo od mina, samo iz tog razloga!!!
Uvijek je bilo i biće šume u Bosni samo nema drvosječa, oni su u sada u institucijama vlasti.
Jedino će to i spasiti jadnu šumu, kad stoka navali sjeć pluća zemlje izvoze drvo koda smo ni površine chine. A uvoze 3 klasu drveta za namještaj
sva sreca imace bi ih banditi do sad sve isjekli i prosvercovali.
jedina zaštita od bosanskih termita u šumocidu