Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Like i glasam za SDA
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Ustaj, izađi i glasaj! Ne dopusti da drugi u tvoje ime odlučuje. Ako ne znaš za koga - poništi listić. Ustaj BOSNO I HERCEGOVINO, DANAS NAROD SUDI! #ijasamiskra
#mislislisvojomglavom
Najveci neprijatelj i izdajnik drzave je onaj koji ne izadze na izbore! Izadze 52% i od njih se rasloji na 10 partija, tjesno dobije 1 partija sa 16% glasova od tih 52% i onda 16% istomisljenika upravlja zivotima onih 84% . To je parodoks i kriva slika. IZADZI I GLASAJ nadzi sebi ono sto ti je blisko shvatanju! Nacionalno, ne nacionalno, rligiozno, ne religiozno, konzervativno , liberalno, radikalno, lgbt isl...SAMO IZADZI, uhljupi se samo toga boje!
Like i glasam za DODIKA
Za predsjedništov ću da glasam za Čovketa jer je jedini sposoban od kandidata iz HR naroda, ona krmčić je veći krimos od svakog, Falatar je dijete nema znanje, Komšinica je Bošnjak Protestant, ostale i nemam pojama. Za sve ostalo biram određene ljude iz SDP-a i drugih stranki.
@M0stAr: Komšić dobija glat jarane, uzalud vam trud. Iz Sarajeva i Tuzle se očekuju pa i desetine hiljada glasova. Čovke fašista nema šanse.
@M0stAr glasaj za onoga kojeg smatras najboljim kandidatom. Sta koga briga za koga cu ja glasati ili ti? To je privatna stvar svakog pojedinca.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)