Uz pomoć vatrogasaca i helikoptera
23
Pod kontrolom vatra na području Konjica
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KONACNO NESTO POD KONTROLOM U OVOJ DRZAVI.... :)
Koja besmislica pisati da je pod kontrolom nešto što gori skoro mjesec i duže,i nakon ogromne štete (trebat će decenije da se vratimo na isto),nemarnostii svih nivoa vlasti..i sad prodajete j.a.j.a pod bubrege.,POD KONTROLU SE STAVLJA NEŠTO STO SE SPRIJEČI NA VRIJEME I UZ MINIMALNE ŠTETE...a ovo je daleko od toga da ste vi nešto stavili pod kontrolu..daleko..
Je li istina da se osjeca dim na Grbavici koji dolazi iz pravca Trebevica, preko Vraca. Ako jeste, je li iko zvao vatrogasce?
Kiša? Šta je to kiša?
napokon kisa pada hvala bogu
evo kisa prije 10 minuta konacno pocela:)
hajd ne kakite vise sa glupim komentarima nego radite nesto sem sto buljite u monitor po citav dan
steta sto nema smrtne kazne za ovo - a ovo je sigurno neko g0vn\'o napravilo....
Danke Turkiye.
ti prirodno glup ili uporno treniraš..
a jel to zbog izbora se malo pozurilo sa gasenjem-bravo, bravo-popravljate se-ali opet necu za vas glasat!!!!!!!!
Hvala Bogu dragom konačno! Braćo turci ljubim ruke!