Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ee moji mahalski Bosnjacki kvaziintelektualci decenijama niste povezali Tuzlu i Sarajevo a Bihac da ne spominjem. Nemojte se cuditi kada se iz Tuzle pocne studirati, lijeciti i raditi u Beogradu a iz Bihaca u Zagrebu. Ostace vam Sarajevo Travnik, Zenica i dio Mostara. Plitki ste k'o plehani tanjir totalno bez vizije i ideja a puni pohlepe i sujete.
Patrljak autoputa od 25km je velevizija koja zazjenjuje novi Put Svile i izgradnju Pariza
Ja sam toliko, naprosto, zaslijepljen nevjerovatnom genijalnošću da već gledam parcele oko Čačka.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Žile presretan stalno ce ici u Beograd i Smederevo😂
Svaka čast. Otegli nikako da odu? Produžite i za NS i Vrbas, Subozicu,... dok se ne vrate mađari, švabi. Samo su mi turci sumnjivi. Ko bi pravio put koji mu ne treba? Srbi, idite okle ste došli. Puzin vas čeka raširenih noga!
Od Brckog do Bijeljine i Kuzmina to je Autoput KRALJA DRAGUTINA - Beograd Banja Luka . Koji se nastavlja sa 9. JANUAROM od Modrice . Drugi put : uzice - visegrad -srpsko sarajevo je ustvati nastavak autoputa KNEZ lAzar koji ide od Nisa preko Krusevca i Kraljeva do Uzica .
I sta je ostalo ? na kraju slag na tortu . Mega projekat Republike Srpske ,auto put , Bijeljina -zvornik -rogatica - foca- trebinje .
hahahaaaaaaaaaaaaa
Umjesto da naprave autoput SA-TZ za koji inače treba 3h. Mi od beograda pravimo pare
Potrebno više Srbima da uvoze robu u Bosnu a po potrebi i vojsku u slučaju nekog konflikta u vezi rs
Pa, majke vam ga vise, vec godinama svaki tjedan servirate naslov "pocinje gradnja autoputa"... Izgradite ga vise, i to kroz Podrinje i Sandzak da se istjerani ljudi vrate na svoje - e, to ce onda biti ono pravo, a ne nadostiklavanje na vec postojece trase autoceste kroz BiH, HR ili SRB.
cesta Bratstva i Jedinstva velikasrbija "vucic i bakir " .... vise na vrh neke stvari ta cesta.. toliko su srbi okupirani sa ovim, a posebno vucic i dodik, konta li neko zasto osim novca koji ce uzeti ... to BiH ne treba nikako ili treba na nacin da je koristan Drzavi BIH a ne projektu velikasrbija..
Yebo vam srbia mater. Napravite put za zapad
nisu u stanju ni ovaj WC zavrsiti, a pravili bi drugi...za jedan kilometar kod nas zapadnjak bi napravio 100km
Sta je sa relacijom SARAJEVO - TRAVNIK - BIHAĆ??
Ovo je nazalost spajanje RS i Srbije, Sarajevo je tu najmanje bitno, kada je granica skoro etnički čistog entiteta RS samo par km od Vijećnice. Nažalost, nasjeli smo
Etnički cistog a 30% stanovnistva se izjasnilo kao bošnjaci u RS-u ?
@ frs zezno si se u brojkama. I da jeste, de mi reci koliko ce ih biti za 10-20 godina kada gerijatrija poumre?
vucic i palmer prave strategiju rjesavanja balkanskog pitanja....kosovo pola albaniji pola srbiji...rs pripaja srbiji....federacija vjerovatno hrvatskoj a ako bosnajci ne pristanu dobit ce odredjen konduminijum u sastavu srbije..makron je stao na srbsku stranu jos se jedino ceka da vidimo sta ce reci merkelina naslednica....erdoan se opredjelio da bosnajci ne idu u eu vec da dobiju konduminijum u sastavu srbije...zato se i grade ovi putevi i tako bosnajci povezuju na beograd a ne bec...
@Rikverc ....haradinaju su spremili celiju 2x2....mislim da ga niko nece pitati za misljenje...