Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ooodlicno.Neka zasija punim sjajem kao i ranije 💪
Konačno da je neko i o ovome poveo računa. I tim stanarima tamo godinama nije smetalo onakvo stanje. svašta nam u torbu moze stati.
Vrijeme je da se ono ruglo uredi...
E bakire ako ti je OPŠTINA CENTAR gdje ovo podižeš vriejdna ko 10 drugih islamskih opština IMO SI VALA I RAZLOGA ! Baba hadži ALIJINA DŽAMIJA :)) Ahahahahahhahahah PRavi dćžmiju svom ocu usred parka ! Odmah uhsiti Dinu Rogaticu i bandu koja je omogućila ovo krivično djelo.
Upozoram javnsot na džamiju na At mejdanu, čije ime najbolje govori KAKVA JE TO DŽAMIJA IZ TURSKOG VREMENA U ČIJEM SU DVORIŠTU ODRŽAVALI TRKE KONJA :))) Očito se radi o kriminalnom djelu BAkira Izetbegovića i nejgovog naibu oca Erdogana koji je navopdnu paltio milionče za IZGRADNJU DŽAMIJE NA ČUČAVCUm, što je još jedan od dokaza postojanja džamije !! NAvodna slika te nekadašnje džamije je očit falifikat džamije Magribije . ETO VAM KOJA JE TO BANDA I GRAĐEVINSKA MAFIJA !
Kakvo je ovo ime??? Ni u bagdadu nema ovakvih imena
Ovaj trg mi je najveća misterija, baš me zanima šta će otkriti.
NAkon zaštitne ograde ide se za izfradnjom džamije ! Po geslu: SRUŠENE DŽAMIJE OBNAVLJAMO a uz pomoć ALahovu i AKCIZA gradimo ih radi širenja islama i tamo gdje ih nikad bilo nije !