Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
duže
noć pobješnjelih časovnika
ne kontam..hocemo li sad duze ili krace spavati?
Teško je danas ugodit ovom bosanskom narodu. Neko voli onako, neko vili ovako........ Čitaj te šta vam odgovara, a ne komentarišite budalaštinje. Zar nije dobra informacija.Budite ljubazni i čitajte šta vam odgovara. Ovaj sajt je odličan.. Veliki pozdrav za administratore ovog sajta, odličan je.
gdje mogu kupit ovakvu vekericu,,bas sam ovakvo nesto trazila ovo zapadnjacko sranje ide samo na tip tip titirip a i mobilni mi dosadio da me budi
\"..pomijeranjem sata...\" Koji ste vi nepismenjakovići....
Ko o čemu, Sa-X o vremenu!