Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav napredak zdravstva hahaha Prije ko god zeli mogao je da se vakcinise, a cak je bilo i obavezno vakcinisanje i bilo je dovoljno doza za sve gradjane po glavi stanovnika, a danas kako vidimo opet na djelu jos jedna diskriminacija i to javna diskriminacija gradjana. Ko si ti da odlucujes ko ce dobiti, a ko nece dobiti vakcinu? I ko to garantuje da ce svaki penzioner, ucenik, hronicni bolesnik dobiti vakcinu? Cista diskriminacija.
@Mecem Doduse, trebaju vakcinisati budzetske parazite jer se to zavlaci duboku u anale pa moze svakakvih bolescura pokupiti na svom uvlakackom putu
Nisam sigurna koliko je pametno primati ove vakcine, ne zna se ni kakve su ni odakle su...sta ima veze dobiti gripu, odlezati par dana i mirna Bosna. Ne znam sta se podrazumijeva pod rizicnim grupama, meni su to uvijek trudnice, dijabeticari, onkoloski pacijenti, hronicati, starije osobe...ali nije im sigurno primiti "nekakvu" vakcinu...posebno trudnicama. Caj, limun, med, vit. C i eto, ne treba vakcina.
@LeticiaSarajevo Vidis zato postoje epidemiolozi, pedijatri, gerontolozi, ginekolozi, da ne bi ti rabijala svoju glavu. Ljudi su se skolovali preko 10 godina, a ti si procitala par clanaka na netu i mislis da si popila svu pamet svijeta.
Nema ništa džabe ... ovčice ... beeee, beeee beeee
Nažalost , za tvoju glupost vakcina ne postoji ! Brz oporavak ti želim !
Odakle su vakcine i sta imje sastav. U kojem laboru u BiH se to proverava. Uglavnom ne pomazu protiv gripe.
@ Zlato Tvom odgovoru nemam zamerku. Ali me i dalje interesuje odakle su vakcine i ko u BiH proverava te vakcine. Normalno je da se igracke za decu proveravaju. (trotineti , sanke, plisane igracke itd.....)