Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zločini HVO-a, od ubistva Blaža Kraljevića, preko Dretelja pa nadalje?
Hrvatska do Drine, Bosna do Jadrana Koji smo mi kreteni bili
NAJGORE JE STO CE SVI MUSLIMANSKI SVJEDOCI BITI PODMICENI ZA MALE PARE DA SVJEDOCE U KORIST ZLOCINACA NA SUDU.TAKVI SU MUSLIMANI IZ DUBRAVA I CAPLJINE.PRODALI BI DUSU I ZA GAJBU PARADAJZA KAO I UVIJEK DO SADA. FUJJJJJ.
HOS, to je ona vojska koju je osnovao HSP, a Zlatko Lagumdžija doveo je isti taj HSP u Vladu. Šta sad ja da mislim?
Ovo nije nikakav zločin,dečki su branili suverenu drzavu od agresora molit cu lijepo!
Mujo, ne kaki!
Zanimljivo, jučer se nije mogla komentirati vijest o zločinima muslimanske Armije RBiH, a danas se može komentirati vijest o zločinima HOS-a. Objektivno, pravo multietniĆki i merhametli, nema šta! Jvala ti Bože što imamo ovako objektivne medije kao što je ovaj portal, koji sve strane i zločine tretiraju u dlaku isto!
Još mi samo recite da je aktualni predsjednik parlamenta, potur Stanko Primorac Ćana, nadređen svim navedenim, tada bio mirotvorac. Al šta ćemo - Zlajoglu ga, umjesto na optuženičku klupu, doveo u vladu. S kim si, takav si.
ovo je minijatura sta je bilo poslije ovoga zlocina nad Bosnjacima u tom isto logoru ucinjeno od zlocinaca koji si pripadali vojnim policijama hvo-a,sirom hercegovine od konjica,jablanice, capljine ,mostara, sirokog i ostalih vukojebi..na odnos je bio otprilike 100-ak srba i nas oko 2,2000 uklkucujuci i albance, srbe pa caik i neke hrvaqte koji subili u srstvu sa nama ili koji su iali sumljivo ime ALEN.DAIR ITD..DOKLE SE NE UTVRDI... kada mi mozemo ocekivati da se ti zlocinci izvedu pred lice pravde??