Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
osudite vise nekoga, samo podizete optuznice koje padaju u vodu. Dokle vise. Dok hrvati hapse sve redom kod nas ovakvi idioti uzivaju u pokradenom i oduzetom od naroda i drzave. Harise zelim ti dug i ugodan boravak u zatvoru najmanje 20 godina, uz uslov da vratis ukradeno.
Jos umjesto kantonalni sud sudi se u sudu BiH. Pa troskovi sudjenja ce kostati ovu drzavu 20 puta vise nego su ovi ukrali i to ako im se dogaze.
Da nije smjesno bilo bi zalosno. Bez obzira kakavi su ovo licnosti smjesno je da se ovim ljudima iz 2004 god .zbog 50.000 KM sudi dok ovi lop[ovi sto su ukrali milione i milijarde i za koje postoje neoborivi dokazi i dalje rukovode zemljom napr.Dzaferovic.Duduk,Spiric itd. Ovo tuzilastvo samo sudi sitnoj buraniji i jos se bune da im je mala plata. Prema vasem radu treba vam je upola smanjiti . Stvarno sramota.
50.000 KM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!
ima li iko od ovih glavonja koji nas predstavljaju da nije kriminalac?
joj kako bi ja ove zguzio
jo Meho vid mu glave
hahahah 50 000 KM hahahah pa ovaj je kriv za najmanje 50 000 000 KM