Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo sad klix novinari jedna ideja za pravi clanak. U odnosu na proslu godinu, sta je uradjeno da se to zagadjenje smanji? Pa mobitele u ruke, nazovite par brojeva, ispitajte vladu, organizacije, naucnike..
znas i sam odgovor, ko i za poplave
@Akali Dok se nije smijenila prosla vlada, kukalo se sta sve nije uradjeno i sta ce sve nova vlada uraditi... kad su dosli na vlast, vise se i ne prica o zagadjenju a kamo li o tome sta ce od obecanog uraditi...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ja ne bi rekao da je zrak zagadjen, nego da je manje cistog zraka (if you know what I mean)
Fadil Novalic likes this
SARAJLIJICE !!! Trazite da vam meteorolozi objasne strujanje u Sarajevu .... 80 % vas ocito nije nikad ni turisticki bilo u Sarajevu prije rata a pogotovo u zimskom periodu. Uzimajuci u obzir da po popisu iz 1991 je bilo 527.049 a 2020 275.524 cime bi po logici trebalo da bude i vise domacinstava prije rata a pogotovo koji su lozili cumur..... ZNACI EVO ODRASLI SMO U TOM VREMENU I NISU NAM REPOVI JOS POCELI RAST !!!
Ne sikirajte se neće niko od ovoga umrijeti , ali od covida hoće . Za ovo ima rješenje a nije vakcina koju treba izmisliti .
Na tabeli uglavnom sve Srpsko.
Tuzla, Zenica i Lukavac su definitivno rekorderi - Ne znam šta rade u Tuzli, jer imaju ono centralno grijanje - pa do sada bi svako normalan to pospajao što više može
TUZLA? U Tuzli puno ugradilo toplotne pumpe...
Nek je taj veliki beograd gori od nas!
Vjeverice sam sto nisu popadale s drveca
Pa i ti politicari nezam koliko korumpirani, zar i njima ne smeta toliki smog, zar nije to prva stvar sto im je na pameti, zar nije to nesto za sta se isplati da se angazuju. Stalno na posao kroz smog i oni pricaju o drugim stvarima? Misle li ti politicari imalo iocem pametnijem nego onome sta je stvarno neophodno, da T7 radi, tu bi daleko odmakli na svjetskoj listi zagadjivaca. i uzas!
Zabranit ugalj i da se moze prijavit ko lozi,par brojeva u opticaj
Tuzla, Lukavac, Zivinice
Sjecam se kada su auta stajala preko noci u redu za gorivo. Ha magla padne mi na Vilsonovo i kradi gume. Bili smo ispred svog vremena.
U Sarajevu je zagustilo.
Forto, Mandicu, Efendicu, Tanovicu,Hadzibajricu ko vas sad sprijecava da obustavite unistavanje grada i bilo kakvu novu izgradnju zgrada,saobracaj je zagusen, nema zelenila, drveca, parkova, izvorista su zagadjena …ne smetaju vam Covic i Dodik da napravite grad od ovog smrada??!?!?
U Opcini Centar planiraju odobriti izgradju 17.500m2 zgradurina 50mx40m, KOSEVO, bez parkinga, pri tome ce posjeci 100+ stabala starijih od 50 godina, investitoru napraviti cestu, i zgrade prijljuciti na vodovodnu cijev koja napaja naselje Breku,KCUS.. a kanalizaciju spojiti na ulicu Marcela Snajdera i Fuada Midjica…
Na vatru, dodaju ulje sto bih se reklo...
Samo izgradnja novih naselja u gradu i sjeca drveca koje stvara ovaj smog, moze sprijeciti i smanjiti zagadjenost… zakljucili su na hitnoj sjednici vlade KS. S tim u vezi se mole svi investitori da sto prije pristupe zahtjevima za urb.saglasnosti. Prioritet ce imati projekti koji imaju ogromne zgrade bez parkinga, parkova, igralista…
Vidim Fadil mi kuca na vrata sa njim i Bakir kažu evo komšija uveli smo ti centralno nemoraš više da ložiš da se mučiš ...čujem i šuška nešto kad Bakir veli evo i 500 maraka da se počastiš ma rekoh nemoj Bake puno je nije nije veli on kad ja mogu sa 2000 vala možeš i ti.Vidim ja čudno mi kad me probudiše kažu sanjo si de se dohavizaj.