Komentari (479)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Golf 2 dizel (na ložu) bez tablica. :)
U Sarajevu sutra zabranjeno kretanje automobilima sa neparnim brojem Na području Kantona Sarajevo sutra od 7 sati bit će dozvoljen saobraćaj samo za vozila sa neparnim registarskim tablicama, potvrdio je za Klix.ba ministar prostornog uređenja, građenja i okoliša Kantona Sarajevo Čedomir Lukić. PA JEL SMIJE NEPARAN SUTRA YEBO VAM ALIJA MATER
@TRAMALERO1 Ne razumijem zašto psujes Aliju ovome Čedomiru?? Ovog i mi moramo trpjeti, tako ti je kad Srbina postavljaš na ministarske funkcije, a da ga skloniš, onda bi odmah bili protiv Srba i sl. priče! Zato ga ovako nesposobna moraš trpjeti!! A tebi je očito Alija kriv i što si se rodio takav nakaradan!!
ko ne razumije, gleda se zadnji broj na tablicama, dakle 0, 2, 4, 6, i 8 ne mogu voziti
nula je neutralan broj
Simply-Red Pa to je i receno. Zasto ponavljas?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
taksi je besplatan samo da znate
neka izmjere danas taj supor pa ce da vide da neče biti ništa manji .
Evo nedelja ujutru 8 sati za 1 km voznje vidio sam 8 autimobila sa parnim brojem
pravo se postuje zabrana
Super potez pogledajte Svedjane i ostale skandinavske razvijene drzave gdje ljudi kad god prilike dozvole idu na posao biciklom,i biciklom obavljaju sve poslove
Je li iko pročitao ovu odluku o kojoj se satima komentira? Zabrana kretanja u režimu par-nepar se temelji na Odluci Skupštine Kantona Sarajevo od 31.05.2016. Ova odluka tretira postrojenja, kotlovnice, okolisne dozvole i slično. Ne sporim da je potrebno uvesti restrikcije i na kretanje vozila, ali ne ovako nakaradno. Restrikcije bi polučile efekat zabranom kretanja za vozila euro 《 3, ali bi ovakva mjera bila politički jos nepopularnije, pa je izabrano "manje zlo".
Pravda za parne
a šta je sa osobama koji svoja vozila koriste kao ortopedsko pomagalo. sa onim koji idu ljekaru svaki dan
Neka malo desavanja, nije odavno gras strajkovao a ni snjega od 2m nema, ovo me podsjeca na taj period
Da li je ikome u sarajevskom kantonu palo na pamet da napravi ozbiljnu studiju o zagađenju? Da se vidi ko su zagađivači? Kada se desi zagađenje donose se ad-hook odluke. G.l.u.pani jedni, tako se ne vodi kanton ili država. Napraviš studiju, odrediš koje se mjere trebaju poduzeti i onda radiš i ljeto i zimu da sprovedeš te odluke. Ali naši naši vrsni stručnjaci znaju kako riješiti problem zagađenja, za 1 dan su riješili sve probleme. Od sutra čist vazduh.
Ma ta ces ti studiju provoditi.Pitaj samo Cedu on ce ti reci ko zagadjuje
Cedomire ti si arhitekta pobogu brate pa kako bi znao o svojim nebulozama...
Zanima me gospodine Lukicu hoce li ova zabrana za automobile vaziti kada bude pravoslavni bozic ili ce tada svi moci voziti.
Hoce li hitna voziti po principu PAR/NEPAR? Hoce li i politicari voziti auta po principu PAR/NEPAR? Gradski prevozi/privatni prevoznici? Hoce li vratiti saobracaj teretnih vozila na tranzit ili ce isti voziti i dalje centrom Sarjeva? Kad ce se graditi zid spasa, da nam zagadjenje ne dolazi iz drugih kantona? Ko ce mi vratiti pare od registracije jer sam platitla istu da bih vozila auto svaki dan? Koja kretnska uredba!!!!
Seljaci glupi vode ovu državu pa uvode ovakva pravila
Apsolitno treba podržati ovu odluku! Plakali smo prošle godine zbog zagađenosti, a sad placemo kada se nešto ucini da se zagađenost smanji. Niko nam na ovom svijetu ne može ugoditi.
Ja vozim na plin
zelis napraviti novi Ausvic od ovo malo jadnog Sarajeva? ;)