Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nama to u njemackoj redovno 😎
Sram ih i stid bilo. U Tuzli ne postoji nikakva nadoknada i onda se pitate sto vas smislit ne mozemo.
Samo u bosni se objavljuje kada su penzije, invalidnine, dodatci i dr socijalna davanja. Ni na jednom stranom portalu toga nema??? Vjerovatno zato sto se znaju datumi kad je sta i redovno je i nisu jadni.
Ovo je vijest samo kod nas
po meni bolje je u BIH uvesti naknade porodiljama i djeciji d. nego bilo sta drugo ..... stimulisati natalitet i radjanje a ne ovo sto rade, jedna zupanija do isplacuje, ostale ne, ili nesto sitno ..... jacati ekonomiju, ulagati u ljude, zajednicu, djecu ... to je buducnost svake drzave a ne stranke- hdz, sda, snsd i sl.... i vozdovi, vodje, lideri .... oni su racku i prolaze ...