Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
45 godina teske robije...da sa svojim drugarima iz Bugojna naprave autoput do Beca :)
Inshall.ah što brat kaže, samo šerijat.To je zakon i država.Neću da idem iz svoje države. Hoćemo šerijat u Bosni i Hercegovini. Inshall.ah da zazivi kad tad, svima bi bilo lijepo ! Ovo jedino ne odgovara alkoholičarima i d.ro.lja.ma, pardon ovim prostitukama što svaki dan šetaju sarajevom !
šta papa nosi ?
jesil cula kad za tacku ili zarez?
ZBOG OVIH I OVAKVIH SPODOBA A ZBOG MOGA IMENA NE ŽELIM DA ME IKO POISTOVJEĆUJE SA KRIMINALCIMA KAKVI SU OVI NIKOGA SE NE TIČE HOĆU LI ILI NEĆU NOSITI KRATKU ILI DUGU SUKNJU ALI ME STRAH PORED OVIH KRETENA PROĆI I U PODNE ZATO ZBOG TOGA ŠTO SU URADILI A ZA NAUK OSTALIM IDIOTIMA OVE VRSTE NAJSTROŽE KAZNE A ONI KOJI PRIZIVAJU ŠERIJAT U BOSNI ENO IM SAUDIJE IRANA I OSTALIH \"NAPREDNIH\" ZEMALJA PA NEKA SE TAMO ŠIRE DO MILE VOLJE
vidi se da nikad nisi zivio ni bio u drzavama koji su po tim zakonom. bog te kao jedino zivo bice stvorio da razmisljas i da se razvijas umno ali ti i ti tvoji zapeli ko budale da se vratite 1500 godine unazad. ko ce vas skontat. koristis arapse rijecu koje si nacuo da bi malo ispo vjerski obrazovan a u stvarnosti si jedan suplji i maloumni retardus. ja ti zelim zivot pod sarijom ali NE u bosni i hercegovini nego daleko daleko od nje. kad vec krenes pokupo i sve tvoje koji su istog misljenja kao ti
Titina milicija ti je bolja od Juke.
mama rodila kondom kapicu
SVI MI KOJI SMO ZA DA U BOSNI I HERCEGOVINI BUDE SERIJATSKI ZAKON, INSHALL.AH... KOJA BI TO LJEPOTA BILA, NE BI BILO NA ULICAMA NEMORALA I RAZVRATA, NASILJA,NARKOMANA KLOŠARA KOJI ČEKAJU DA TE PROBODU NOŽEM IL OTMU CURICI MOBITEL DOK SE VRAĆA IZ SKOLE. INSHALL.AH DA ZAZIVI SERIJAT NA OVIM PROSTORIMA !
PUNA PODRŠKA ZA NEDUZNOG MEVLIDA U BORBI PROTIV ISLAMOFOBA KRSTAŠA I DOMAĆIH ČMAROLIZACA KOMUNJARICA(čitaj vjerskih neobrazovanih) MEVLIDE PLATI IM STO SI OSTETIO FASADU I KVIT STE ! ALL.AH JE NA STRANI VJERNIKA, A NEVJERNICI SPREMITE SE ZA VJEČNU VATRU, AKO SE NE POKAJETE ! PRVO ZA STA CE COVJEK BITI PITAN NA SUDNJEM DANU, TO JE NAMAZ.PA AKO NE BUDE ISPRAVAN NAMAZ, NECE BITI ISPRAVNA NI OSTALA DJELA !
I Norvežaninu Breiviku isto tako sude za terorizam.
duvaj 24cm %
Kazna Mevlidu treba biti takva da bude primjer svim ostalim balavcima koji se furaju na takve gluposti. A vehabije trebaju čistiti svoje redove od sličnih idiota pa bi u tom slučaju imali manje problema sa građanima. Ovako ih svi gledaju kroz jednog Mevlida ili onog Čauševića.
haj nek se dogovori sa Breivikom ili da se ovaj obrije ili neka Breivik pusti bradu kad su isti da budu isti pljunuti
Gornja Maoča,mudžahedini,Haris Čaušević Oks,Adis Medunjanin,Mevlid Jašarević... Kako da baš sav terorizam dolazi sa 24% BiH?