Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez obzira na pozadinu svega ovo je ipak nešto što je potrebno nama običnim smrtnicima i ne treba osuđivati jer oni će svoj dio svakako namaknuti ovako ili onako.
vala je ruglo a renovirali su ga 101 put
Dobro su se sjetili, prvo su pustili da dobro propadne pa da sad mogu sto vise uloziti.
Ih što Efendić pere pare, malo je reći
Napokon..
hoce Efendic da je malo 'ulicka' pa da je proda kao sto planira da proda opstinske stanove, ipak idu izbori pa zafalilo para
Ma svima je vec poznato da SDA kadrovi nista ne rade a da u tome nemaju debelog interesa.Nije za cuditi ako se i u ovom projektu nisu nasli..
stalaktit stalagnit kamen po kamen palachaaaa
Cuj zajednickim trudom Semira Efendica..hahhah pa nije se dzabe potrudii ne brinite se. Stara je to SDA-ovska skola, pronadi se u svemu.
Hoce hoce oni da se nadu u svemu,nista se za dzabe ne radi niti u SA niti u drugim djelovima BIH. Ovi kadrovi SDA tako rade vec 20 godina i ni za sta nisu odgovarali.Zato danas sigurno imaju stanova i poslovni prostora na sve strane..ili cak kao Fuad Kasumovic benzinsku pumpu...