Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SULEJMAN TIHIC \"KUPIO\" STAN OD POLA MILIONA KM U SARAJEVU! SIGURNO JE KAO IZBJEGLICA U NJEMACKOJ ZARADIO OVAJ NOVAC, DOK JE BRANIO DOMOVINU KAO PRIPADNIK PRVE MINHENSKE POBJEGULJSKE BRIGADE I IZ KOJE JE IZASAO KAO ALIJIN GENERAL - MATICAR
a prije toga je prodao luksuzni stan za 250 hiljada km u ulici alipasina u sarajevu. sipa bi trebalo istraziti odakle bivsem provincijskom komunsitickom tuziocu pare za ovako skupocijene stanove?
Ne ide ti matematika druze , 21. je u petak , tako da to nema nikakve veze s tim
pa nije svakom radna, vise nezaposlenih nego zaposlenih u bih
meni ovo sumnjivo, dali su prognozu samo do srijede... A četvrtak je 21.12.... a u četvrtak nas čeka kraj svijeta ::)))
Ne mogu vise, nek bude hladno ili nek bude toplo, ove promjene me ubise, glava boli po cijeli dan :(
mozda je sulji tihicu, predsjedniku sda novac dao ili posudio fikret babo abdic (danas pravosnaznon osudjeni ratni zlocinac) kojem je bio saradnik -sekretarica u dezerterskom (a kasnije izdajnickom) stabu u rijeci kada je pobjegao kao vojni obveznik iz svoje domovine koje je po zakonu i etici trebalo braniti.
Ratni dezerter Sulejman Tihic je svoj lazni patriotizam dobro naplatio sve vecim brojem najeekskluzivnijih nekretnina, u gradu u kojem danas luksuzno i skorojevicki zivi, a do devedesetih je o ovom gradu djecacki mastao i gledao ga na razglednicama.
Nek\' kiša pada koliko hoće,važno je da sam ja Srbin__ *****POPIS 2013*****
vrijeme se ubilo za spavanja a ja nikad vise ispita i seminarskih nisam imala :(
VRATITE NAM ESADA KIRLICA!!! OVAJ MAJSTOROVIC BLAGE NEMA!