Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zelena lopovska banda kmeci, odoše uhljebi u nemilost.
Dunović je već izašao sa tvrdnjom da "naša stranka" treba dobiti mjesto premijera! :) počelo je ono, oko čega će se raspasti ova "interesdžijska" koalicija!!!!!
đe onaj pakaš koji je obećavo njaaake kutije jest
TAKO VRAĆATE SDA STRANCI KOJA VAS JE NAPRAVILA I NAŠEM JEDNOM JEDINOM RAHMETLI ALIJI IZETBEGOVIĆU KOJI JE ŽIVOT DAO DA BI VI MOGLI KRAST , FUJJ GADITE MI SE
haman te kiselina plaho dere ovih dana...
Zasto vam nema Segmendine glavne zasluzne zato sto SDP nije apsolutno potucen na izborima. Jedine postene osobe medju vama crvenim kmerima. NEMA ZATO STO NECE DA TRPI UVREDE KONAKOVICA DOK JE BIO PREMIJER. Vas je svakako samo 12 i fali vam jos NiP da budete potpuni. VLAST VAM VIRI IZ UCIJU
crveni kmeri, staljinisti i titoisti.
DAMIR MASIC , MAGAZINOVIC , KOJOVIC BANDA CRVENA
NiP ispred DF ,df propalice pod dirigentnom palicom sda . Bjexat od njih
dAMIR mAŠIĆ nije ŠOUMEN ON JE ŠOUPAK!
DOSAO JE DAN DA SE TABLIBANSKA sbb GNJIDARIJA IZBACI IZ VLASTI JER SU BILI PETI NA IZBORIMA ! SA NJIMA VISE NIKO NE ZELI! SMETLJARE PODHITNO TREBA POSLATI NA SMETLJISTE HISTORIJE! ONI NISU MOJI PREDSTAVNICI NITI SU PREDSTAVNICI BOSNJACKOG NARODA! MARS, SIKTER STOKO NAZAD U SVOJE JAZBINE GDJE CETE I POCRKATI PROKLETI sbb TALIBANI!
proramska koalicija sa difovcem na celu...hahaha, koja smijurija
Ovo baš čudno izgleda kada ispred zgrade politicke partije vidis dva auta u vrijednosti manjoj od 20.000 KM :D
Kada budu dolazili biciklima tada ću im početi vjerovati :D
Zaključak o zabrani zapošljavanja državnih službenika u KS "zaglavio" u kabinetu Ane Babić, nadaleeeeko čuvene sbb-OVCE. Eto vam esbebe-OVACA ko su i šta su :)
Ali je zato Gusinjac danas na sudu BIH oslobodjen svih optuzbi...mora nesto usicariti
Samo bez esbebeja i konakovića, dokazani kriminalci, ako mislite sebi dobro!
Sarajlije na šta ste spali da vam propali novinari, voditeljice, sportisti i studenti kroje sudbinu. FUJ. Stidim se ovoga grada a i ovakve ljevice. SDA i treba da vlada pored vas takvih.
fina gradska raja...hahah bolje rec rektalni aplinisti, dali bi guzice za funkciju