Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je sve Ideja Vucica. Potpali vatru pa na kraju se predstavlja kao mirotvorac. Koristi BiH da ucjenjuke za Kosovo
Kako će Dodika ispaliti, nisu ljudi ni svjesni. Ima on svojih problema. ;) Lp,
Zato je u BiH neminovna ta multietnicnost i multikultularnost bar u miru,ne mozemo jedni bez drugih. Ti vidi koliko raje iz Sarajevu održava auta u Lukavici, popravlja zube,kupuje lijekove, registruje auta itd. Sto??? Zato sto raja udari na onu staru ljudskost nekog da ti pomogne, a da ne trazi puno u odnosu na ove nase 'begove' i 'gazdurine' po Sarajevu koji da mogu dusu bi ti uzeli kad odes i nabrojane objekte u gradu Sarajevu da trazis uslugu...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
BEOGRAD je stvaratelj nemira na Balkanu, jedno pričaju a drugo rade 👹
To nisu Dodikovi potezi vec Srbija nikad nije prestala sa agresijom mamicu im fasisticku, Dodik je samo budala koja je tu da izvrsava naredbe iz genocidne Srbije. Bosnjaci da stvore 50000 vojnika pa neka pokusaju napasti!
Joj Dode ko na ofingeru !
Mislite, hoce li Vucic podrzati sumanutog Dodika!? Dobro bi bilo da nastavi sa ovom predstavom, da ga se rijesimo zauvjek, a mozda bi kao kolateralna steta nestao i manji BH entitet.
Jebemo vas oboicu!!
Lažete da ste pobijedili u Kosovskoj bitci, da niste započeli rat u BiH, da nije bio genocid u Srebrenici, da niste bacili granatu na Markale i Ferhadiju, da niste ubijali civile... itd. Srpska politika je POLITIKA LAŽI, cijeli vaš život je LAŽ.
Pa on ga i nagovara sta i kako treba da uradi
Postao je on odavno teret i za Vučića odavno.
Ko vas hebe više: Vućiću, spremi se invaziju Srba iz BiH !
Koliko je dana trebao da dođe 🚜 u Bijeli grad?
vucicu nije srpski clan nego clan iz reda srpskog... razlika ja ogromna vucicu
Neće, pustiće vas da mrcvarite Republiku Srpsku. Hoće al' u qrcu.
tkz rs je na rubu ekonomskog i političkog bankrota. Niko ne mrcvari tkz rs, već tkz rs mrcvari sve oko sebe Niko i ne treba da mrcvari tkz rs, jer tkz rs će sama od sebe nestati.
Dodik je ipak za nove Konsoltacije😜.
Ma treba njima svima jebat mater
Plači mala plači ostao sam na Rači itd itd
Dok ovog srbijanskog psihopatu ne maknu, mira nece biti.