Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
**bem ti ovakvu alternativu!
dzamija, zato sto sda nisu sandzaklije sosoni kao sbb, a od njih vam sav crni belaj i jad dolazi, kriminal droga izdaja itd
cak i dodikova politika je manje stetna za bih od politike sbb i rumuna scepe
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
BANDA PETOKOLONAŠKA! dudukove guzne mazalice!
Ko da se suprotstavi "bratstvu i jedinstvu" čega, bošnja i ujki ? ...samo Srbi, Muslimani i Hrvati.
...Sda, hdz i sds
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jos samo fali dodik da mu daju sto nisu stigli prosle 4 godine...
nije neka alternativa al je sigurno bolja od trenutne
bas im hvala sto su se sastali, sve moralne gromade do gromade, bas kao i ovi na vlasti
komsicu fuj , .bo fi rumun scepo pleme
II. Lešinari osjetili priliku za konočno rasturanje BiH .. . . Bosnjaci ne bi trebali imat alternativu, SDA do groba, makar slamu jeli Cemu i kome su oni alternativa? Bosnjacima??? Vjesala su iz raja izasla.... BANDA PETOKOLONAŠKA! dudukove guzne mazalice! tri magarca, moze li ista kod nas bez nekakve trojke ................. Aferim, kenjci....
Evo presjeka analitičkih, intelektualnih i kritičkih "opservacija" "komentatora". Biser do biser, vrhunske duhovitosti : I. Lešinari osjetili priliku za konočno rasturanje BiH .. . Proljev dobijem kad vidim Zeljka.... Hajde da i ovu travestiju vidimo E jebi ga sada, zasto je onda nastao DF???. E naso si ko ce te spasavati,ovi kmeri i gusinjci,neprocjenjivo rotacije ko u hokeju :)
Još im fali Haris Silajdžić pa da propalitet bude kompletan.
druže, ja stvarno kontam šta si tio to meni rekao-napisao.
Pa politicka situacija je bolja nego ikad,,klanovi s dubokim korjenjem tako rec neunistivim,,samo losa je ekonomska situacija,,izgleda da to nije prednost
DF se počeo ponašati kao i SBiH nekada, tačnije kada je počela gubiti tlo pod nogama. Bojim se da ne prođu isto kao i SBiH.
Jel znate da Komsic nikad nije bio u Niksicu?
Znamo, gorki aspirine, da nije peder a za tebe se ne zna..... velika razlika, zar ne!?
Jesu za koalicije ko rogovi u vreći
Svaka čast momci skinute ove dimenzije više dosta je, pa i čitavom je jasno sta je SDP uradio za svog mandata a sta ovi rade drugo mislio SAD da to neću nikada reći ali SBB je od sada stranka kojoj ću dati glas najprincipijelnija politička stranka u BiH svaka cast i samo tako nastavite !!!! Srušiti govna !!!!
T9 lol
Tek kada su vidjeli da im domaći izdajnici otimaju "bratstvo i jedinstvo", odlučili se sastati. Danas donesite odluke o formiranju narodne Vlade spasa ako ne želite biti istorija u BiH.
Slažem se 100% s tobom Željko je već popušio foru samo što je uletio u kombinaciju sa SDA, ovako je trebalo odmah uraditi !!! Ima kod Željka ljudi što mu je SDA podmetnula koji su klasični SDA-ovci imaju dvostruke arsine odmah smeće otjerati !!!
Željko ništa nije mogao sam učiniti, jer je veliki bosnjo Zlatko bio uzrok ovoga stanja.
Bosnjaci ne bi trebali imat alternativu, SDA do groba, makar slamu jeli