Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@guzonja pa to i jeste jedno od pozitivnih rijesenja da se odselite iz bosne svi koji ste dosli posle 92 god vi ijeste ustvari scepini zemljaci kupili ste jeftino srpske kuce i stanove i navukli . vama neodgovara sda jer ce vam scepo onda u prdekanu a njegova imovina ce biti dodijeljena drzavi AKOBOGDA a vi sretan vam put i da se nikad nevratite..
Stranka demokratske akcije i Hrvatska stranka poturčadi.
jadni mi ako ponovo dovije SDA onda ce tek narod znati koliko je njima stalo do promjena jer ce biti sve po nacionalnosti i ako nisi u SDA nisi Bosnjak ili Bosanac pa nemas nikakvi prava sve dok nisi u SDA !!!! A p;osto narod je preglup pa se pali na nacionalnu retoriku oni ce dobiti pa onda ce sigurno se veliki broj odseliti iz Bosne pa neka onda ostanu samo SDAovci i neka im oni pune djepove i vjeruju da ce zlatnim kasikama GO..NA jesti !!!!
Kako fas.isti i antibosanci zabale cim ptocitaju da se neko suprostavlja politiki onih koji zele da ruse BiH, SDA , HSP i jos neke stranke hrabro su stale na put rusiteljima drzave BiH poput stranki sdp, sbb, snsd, sds, koje su htjele napraviti koaliciju i istisnuti iz vlasti kadrove iz SDA, HSP idrugih probosanskih snaga, tako je sprecen plan sdp,sbb,snsd, sds o rusenju drzave BiH, o privatizovanju drzave isl. znamo da su u sbb sve kriminalci od vlasnika koji je ujedno i glavni sef bosanske mafije i kriminalaca pa sve do portira u zloglasnim tornjevima gdje se dogovaraju ubistva i smaknuca, sdp su sportisti poznati po tenisu odnosno reketiranju, snsd su \"ljudi\" koji gledaju licne interese, spremni su zbog svojih interesa sve unistiti kao sto su unistili i rasprodali rs, o sds-u je saki omentar suvisan, te cetiri stranke sdp,sbb,snsd, sds se bi prodali i dali za fotelje njih narod ne interesuje, oni su fas.isti i kriminalci.
ako SDA dobije izbore, ja se pakujem i odlazim iz ove drzave.. pa oni su nas unistili i unistavaju samo radi svojih ciljeva. Ocit primjer je cim su drugi dosli na vlast koji zele nesto da promjene koje su opstrukcije vrsili samo jer su se prepali za sebe, da ce narod SAZNATI sta se sve moglo uraditi a nije. Sve dok su nam nacionalisticke stranke na vlasti nece nas nigdje biti
Ovaj HSP je najbolji pencilin protiv vlahadije ja vam kazem bogami! U njihovo m je programu da servijaneri budu samo s one strane Drine ovamo da ih nema i te ljude treba podrzati!
FUJ...nema gore stranke, sta smo mi dozvolili sebi
SDA - Narod ZNA da ste foteljasi, niko vise ne nasjeda na vase predstave za javnost... sve radite samo da bi sacuvali funkcije...
je li to kradete vrijeme opet?? ma kad za 20 godina nista niste uradili sta mozete sad??? zapravo jeste, unistili ste nas!!!!
Stranke s unazadjivackom politikom za nasu drzavu se nasle da se dogovaraju kako je dalje unistavati...
sta ova SDA nece uraditi i satanciti zbog iskljucivo vlastitih ciljeva i fotelja