Lagumdžija jedini kandidat
0
Počeo peti kongres SDP-a BiH
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvori Bog Evu pa kaze Adamu: Evo ti zena, pa BIRAJ koju hoces !
E djeco, procitajte malo biografiju i koliko je mirovnih misija Zlatko predvodio ispred UNDP-a i ispred Evropskih poslanika i u koliko zemalja.... Iskreno ni jedan politicar u BiH mu nije ni do clanaka. Drago mi je sto je on na celu SDP-a. Ko vam je kriv kada citate informacije dnevnog avaza ciji sef je karika narkomafije
Zlaja = Koba! Nikad se ovog čovjeka kutarisati! Šta radi ta omladina u SDP-u? Obožava šefa šta drugo!
Kada su zbog Zlajinog izbora smijenili Durakovica, onda su \"zamrzli\" demokratiju, konzervirali Zlaju na celu stranke. Tipicna Staljinisticka praksa. Zato Zlaja prica protiv \"Josifa\", kao bajagi on je drukciji.
nevjerovatno kojom brzinom se brišu komentari o diktaturi esdepea. Još jedan prilog tezi
Iskreno, ne volim ni jednu stranku u BiH, ali jedino SDP ima kapacitet da uvede kakve-takve promjene u našim životima. Ova trenutna banda nema šta nije uradila kako bi nam zagorčala život, i ko god da dođe umjesto njih, biće bolji, pa makar to bio i Lagumdžija. Za nijansu bolji, ali bolji je.
DOK GA SE NACIONALISTI KAO RADONCIC, CERIC, BAKIR, DODIK I OSTALI BOJE I NJEGOVOG PRIJEDLOGA O ZAKONU O ODUZIMANJU IMOVINE KOJI SE NON STOP VRACA U PARLAMENTARNU PROCEDURU I KOJI SVE IMA VISE PRISTALICA, BIT CU UVJEK ZA ZLATKA!!!!!
A kakav vi to problem imate s tim da Zlatko opet bude predsjednik? SDP je na lokalnim izborima bio jaci nego na prethodnim, tako ce biti i na drzavnim izborima. Fakat vas ne kontam, u cemu je vas problem?!
Iako se ovi skorojevici satrase pljujuci po SDP-u, i njima je jasno da je SDP jedini kome je stalo do BiH, a da nacionalisticka sprega SDA+HDZ+Dodik, tezi da podijeli B-H na tri avlije.
što te više mrze ti si sve jači
nadnaslov: lagumdžija jedini kandidat! a ja mislio ima ih više!? ŽIVIO BOSANSKI LUKAŠENKO!!!!!!!!
sa-x, kako znass da ce zlatko biti novi predsjednik?!!!! :)
Bravo Zlatko,nadmashio si i Staljina! No.doci ce vrijeme....dohakat ce tebi Hamdo Lipovacha!
Ovaj Zlatko je isti reis, bice dozivotni predsjednik stranke. Je li to demokratija?????
Davno za mene umrli....bili banda obicna u odijelu Saveza komunista Jugoslavije...a sad ... nisu nigdje... mahovina.