Hoće li se konačno dogovoriti?
0
Počeo novi krug razgovora o formiranju vlade SBK-a
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Manite se politike i spasite Ognjena! U pitanju je njegov zivot! Ostala su još 4 sata da se skupi preostalih 30ak hiljada eura potrebnih za plaćanje operacije Ognja Gudelja iz Trebinja. Pozovite broj 1458 (mtel) ili 092 880 831 (eronet) i poklonite marku. HITNO!
ma u sbk je kresevo i vitez prebogati. ovo ostalo sve sirotinja.
Salko Selmaneee, na.pu.ši se K.uR.čINeee !
kako se samo rijesise lijanovica i hsp, sad se vidi da je devedesetka \"ispravno\" odigrala
ako HDZ dopije ministarstvo obrazovanja ... tj GRETA JABUKA KRUŠKA onda adio
Kako mrzim ovaj SBK ... Nit\' imaju para za studente u domovima , nit\' imaju para za policiju ... CRKNITE ! NESTANITE SA MAPE IDOLI NESPOSOBNI ! samo ste na teretu federacije i nas koji rade nesto -.- LIPSITE !
polako ljudi...da vam se ne zamanta od tolikih krugova....