Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vise izbora u komunizmu bilo, cuj jedan kandidat za predsjednika ....
@ Bulevar15 Je li Kosovo samostalno i bez politickih nagovaranja uvelo sankcije Srbiji ? Nije. Jel SDA sama domislila nesto sto tebi izgleda kao spin. Nije. Postoji suglasnost s americkim saveznicima da se dokine RS i postojece drzavno uredjenje i ne samo to - to jeste americki plan.
@ Bulevar15 Americka administracija u bilo kom obliku , nije vam naklonjena niti ce biti. Ako se na vlast u novembru 2020 vrate demokrate ovi SDA spinovi i sanjarije postaju realni ciljevi. Mi imamo snazne veze s SAD i ovo je ponavljam njihov plan.
Kongres SDA - majka svih buducih politickih sukoba a mozda i rata.
@Musko.ba 100% rata...BAKIR izgleda planira da zavrsi ono sto mu je tata Alija zamislio...Ili da unisti bosnjake ili srbe a mozda i hrvate !!!
"Na listi kandidata za potpredsjednike SDA nalazi se 15 imena od kojih će samo devet osoba biti izabrano za potpredsjednike" Samo 9 podpresjednika???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I parada je krenula...
Bit će to teška bitka za predcjedničku fotelju.
Pogrešan naslov...SDA ne bira predsjednika... predsjednik je već izabran...vođa nedostižni
Vi ste izgubili svoj identitet.. hocete da bude gradjanska drzava ko SDP inzivite od deklaracija kao SNSD. Imidz vam nece nestat, tu ste i ostajete lopovi
Najveći poraz ove države jeste SDA. Nacionalisticka retorika orijentirana prema Istoku a ne prema Zapadu, stranka u kojoj se prije svih drustvenih i moralnih normi, prvo uči El - Fatiha i njeguje Islam i time iskljucuje inkluzija sa ostalim religijama, stranka kojoj je bitniji pojam " bošnjaštva " nego odlazak mladih, neuređen sistem vrijednosti, neuređen zdrav.sistem, vladavina prava i mozemo do 1000 nabrajati. Vladajuca struktura koja je narusila 20 iducih generacija.
Ima li autoputa. Vranduk. Kriminal... To nije tema, neka nam dodika.
Kako je danas lijep i suncan dan, kako je ovo nevazna vijest na nekom portalu, kako je Bavarska lijepa zemlja. Elhamdulillah.
Hmm koga li ce izabrati.. napeto, napeto
Kod njih sve po starom. Samo sve okolo se mjenja.
Koliko losih rodjaka na jednom porodicnom okupljanju
Mnogo brate, puno, previse uhljeba na jednom mjestu.
Ljudi shvatite da je SDA jedina muslimanska stranka. Ovo je islamska zemlja,ostali nisu dobrodosli.
Neizvjesno ce biti do samog kraja...
1340 delegata puta 5000 km mjesecno puta 25 godina pa ti skontaj.ovo je samo uza familija.
ovo sve ovdje što ima ako bi mogao skupit znanje, jedva da bi bilo 80% IQ ne uzubillah