Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..u zapisima telefonskih razgovora čulo se pohotno dahtanje vožda iz Laktaša i njegovog sub-domino partnera Gorana..hihi
"Nisam počinio korupciju, nisam uzimao novac, nisam ničiji politički oponent." - Jok eto ja sam 😎.
Uzimao je od naroda- taj isti narod treba da zna sta se desava na sudjenju.. !!!
Svakog drugog studenta kojeg pitam šta studira, odgovara: Pravo. A nu nam države
Uhapsiti odmah, da ga ne nađu ubijenog ili da ga poslije ganjaju po NJEMAČKOJ odakle mu je mama ! I MAtu Đakovića u paketu, mnogo mi djeluje POKRETAN !
Gorane pomiluj me za jaja
Sudije poput ovog su primjer "kmetskog" sudstva,gdje sudija radi za Baju Capone-a iz Laktaša.
Ma i tako će sve optužbe bit odbačene zbog nedostatka dokaza ili sl.nevin je ko ruska kurva pa ga pustite da se vrati na poso.
poslije ovaskvih i slicnih procesa pita se covjek ima li iko u ovoj drzavi posten a da je na vlasti!ma hapsi govna do zadnjeg!