Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači maknuše i ove dojučerašnje NEHLJEBE a od danas UHLJEBE . . . Nema tu borca ni poštena čovjeka za lijeka da ti zatreba - ma ni miligrama pibro moj ... !!!
Trebalo je ovo davno potjerati.Nekome je bilo u interesu da oni budu tu.
Jao sta radi ovaj Konakovic, otkako je doso brat sve se rijesava jedno po jedno
Nehljebari dvije godine sa tuđih leđs
Jadna drzava kad ne moze sebe od raznih bandi i prevaranata odbraniti pocevsi od bijeli hljebovica pa onih za razne nadoknade prijavljenih na lazne adrese pa preko 80% laznih boraca pa agresora i ubica koji se braniteljima prozvali pod hrvatskom zastavom i logistikom jer da su. Ili branioci bili bi saveznici sa armijom. Jos da se u prinadleznostima pridruzi i VRS pa da je sve komplet
Dvije godine napolju zivit da bi se usvojio jedan jebe;i zakon ? 730 dana su ovi ljudi bili izloženi kišama, snijegu , vjetrovima, suncu, hladnoći i vrućini da bi naši političari usvojili jedan dio onoga što traže od države .. Iskreno se nadam da će uspjeti u svojoj namjeri a političarima se redom uusta poserem.
Najviše je izginulo 72. godište. Zatim 71, 70, i sve tako do negdje šesdeset i četvrtog godista ili današnjih pejspet godisnjaka. Ovi stariji, što se bune, nisu vidjeli akcije .... uglavnom su sjedili u istom rovu cijeli rat.
Bravo!!!
Ciganija.Tu nisu bila dva borca.Iskupila se banda
Bas me interesuje da li ce ovi demobilisani borci, koji su dobili zakon, sad ovo filno lijepo pocistiti...