Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Krizancevu selu i Buhinim kucama ubijeno 96 civila od strane terorista iz tzv. armije BiH. U isto vrijeme ubijeno osmero djece u dobi od 8 do 12 godina u centru Viteza od strane isti tih terorista. Suti se predugo o ovim strasnim teroristickim zlocinima!
Nije ubijeno 96 civila,a pogotovo nije tzv vec je jedna jedina ARBiH,svi ostali koji su nosili pusku su zlocinci koji su napali na svoju drzavu, citav svijet vas je osudio a ti opet imas obraza tako govorit jer ti je obraz prljav kao i qyzica
Podli narod musl8mani su se svirepo izvukli za svoje zlocine tako sto su po cjelom svijetu kukali jer obraza nemaju, a zlocinci nikad nece pravde vidit jer ko zna gdje je to po bliskom istoku...za njih bi giljotinu uveo
Zlocinci su vidjeli pravdu, a neki su i otrov popili
Ovo su Sve bile ustase, ja ne znam gdje prvo bio pokolj Ahmici il ovdje.
Opet liječiš komplekse iz švedske... šta se nisi borio umjesto što si bježao azilantu jadni. Sad vazdan na netu ratuješ
8 mjeseci nakon Ahmica, nagleda se čovjek svačega, ne bude isti poslije, sto je mislio da ne može, odjednom moze
Citajuci komentara na bilo koju temu zlocina pocinjenih nad civilima, zarobljenicima uistinu se vidi da rat traje i nakon upotrebe oruzija. Svi brane svoje i pljuju druge. A u biti smo svi govnari do srzi. Svi opravdavaju gnusne zlocine svojih i to je najbolji pokazatelj kako je jadno ovo drustvo.
Eto vidis ti si klasicni primjer ovoga sto ja pricam. Moja tetka od 75 godina u narodnoj nosnji je ubijena na kucnom pragu i nikada nije pokopana jer joj tijelo nije nadjeno. Ubijena je od strane ARbih. Ima li to opravdanje. Sve i jedan zlocin konjino jedna nema opravdanje i neka odgovara ko god je ubijao. Vidi se da nemas ljudskosti. Meni je nebitno koje je vjere i zbog kojeg cilja ko ubijao neduzne. Nek odgovara. Ja ne stitim ubice i ne opravdavam. A ti?
Razlika između nas i srba je u tome sto cemo mi priznati nase zlocine ako se dokazu i osuditi ih, a kod njih narod ne priznaje ni dokazane zlocine s njihove strane, jos ih VELIČA !!!
@frs ... vidim po komentarima , satrli se sve priznavajuci
E kad procitam kometare bosnja na clanke o trusini i krizancevom selu, upitam se sta oni hoce koji k... c. Da srbi priznaju "genocid", hrvati "uzp" a oni nista, da nastave sa supljom pricom casna armija, nisu cinili zlocine, nisu crkve rusili... Evo ja priznajem bio je genocid i uzp, ali neka je! kad ste gamad islamisticko-teroristicka.
@Muncimir Ko pusku digne na ovu drzavu, predaja mu nece pomoci. Znaci ako si nosio pusku, ratovao i rusio BiH, NEISI ZASTICEN, AKO SE PREDAS. Ako je bilo ubijenih civila, ali ne onih koji su poginuli u borbi, onda treba suditi, Ovdje su svi civili poginuli u borbama.A poginuo jedan ili dva civila u borbi. Prema tome ovo je cista vojna pobjeda. To sad Covicevi kamenjarski srbi pokusavaju da predstave kao zlocin nad civlima. Kakvi civili, pekli djete u sporetu.
Bas me zanima hoce li pripadnici terorsticke arbih biti osudjeni za ovaj genocid nad Hrvatima
@akademskigradjanin3 čuj genocid nad vojnicima tzv HVO.
Svi koji su krivi nebitno koje vjere neka odgovaraju...
Tako je. I živjela velika BiH!
@Mirsudin Otac mi je ubijen u logoru u Mostaru od HVO a brat poginuo s Blazom u sacekusi opet od HVO...druze ja i dalje stojim ko je kriv neka odgovara nebitno ko je...Sta sam trebao se osvecivati mouda NE ima Bog za svakoga neka on sudi svakom za djela njegova...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)