Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajmo komadante razjebi i ovo malo sto ti dodaju . dokazi da si heroj da te popuste vec jednom !!!
Majke Srebrenice kazu da tamo neko "izmislja" zlocine. Vrlo cudno, covek bi rekao da su naucile kako je to kad se negira i omalovazava gubitak bliznjih i da ce imati vise samilosti prema srpskim majkama, da je empatija u tom bolu snaznija od potrebe velicanja svojih ubica. Ovako ispada da to i nisu neki mnogo dobri ljudi.
koliko ovaj zna a ne bi trebao znati. alijine kosti u mezaru se tresu u strahu da ovaj ne progovori. naročito na pitanja: kako pade srebrenica? i ko je tebe i komplet komandu izvukao iz srebrenice ostavljajući narod bed organizatora odbrane? ovog će prije bakir i sda ubit nego sto ce docekat kritične tačke suđenja
sad ce doci svi klixovi srbski nacionalisti da KOMENTIRAJU i LIKOVAJU: oni za ovo zive!! :D dokaz je koliko cu dislikes dobiti.
Naser svojim borcima govori vi slavite dok Kravica gori nema više gnijezda dušmanskoga baš na Božić ogrijala Boga mjesto popa što sveti vodicu došetao Naser u Kravicu hej šta je ovo Naser borce pita nemam kome Božić da čestitam hajmo kući braćo Muslimani mi smo ovdje došli nepozvani...
JA DA SAM TUŽILAC ,PRVO BIH POSTAVIO PITANJE NASERU ZAŠTO JE NAPUSTIO SREBRENICU 95? UZ ČIJU PODRŠKU KADA ZNAMO DA SU SRPSKE SNAGE BILE OKO SREBRENICE. DA LI JE HELIKOPTER SA KOJIM JE ODLETIO BIO NAJAVLJEN SRPSKIM SNAGAMA?
Hej ko na Božić u Kravicu dođe Naser Orić nije Karađorđe kad vidješe sa svih strana puca stadoše im u grudima srca ostaviše i Božić i Slavu samo živu da izvuku glavu ej ostaviše i Isusa sama da ga Turci pogaze nogama a na stolu torte i kolači neka jede ko je bio jači džabe što su tehniku imali opet im se Kravica zapali
Heb vas Naser dizete toliku prasinu oko jednog seljacica..To njima i prija.. Ne pitate se sta Naser sve ima u BiH i odakle to.. Hebo li vas on sve tu sto vas ima seljaka u toj grupi podrske..Ja sam njegov radnik bio u zastitarskoj AGENCIJI "BH SIGURNOST" u Tuzli.. pa bolan sta se sve radi unutar agencije to niko ne zna..a radnici plate od 370 KM ocima vidjeli nisu ne pamte od kad..Naser nikad u zivotu teze od kasike digo nije,a sta sve ima .. kako i odkle ? Sve su to kriminalci
Majke Srebrenice kazu da tamo neko "izmislja" zlocine. Vrlo cudno, covek bi rekao da su naucile kako je to kad se negira i omalovazava gubitak bliznjih i da ce imati vise samilosti prema srpskim majkama, da je empatija u tom bolu snaznija od potrebe velicanja svojih ubica. Ovako ispada da to i nisu neki mnogo dobri ljudi.
heroj.. koji zna mnogo boje ga se. ako progovori mnogo njih ce da ode u "provaliju"
Vidi ove "majke Srebrenice" daje podrzku ovom monstrumu! Ko je ubio srpske djece i zene? Mora neko biti odgovoran za to. Kakav je to muslimanski "heroj" koji je pobjegao prvim helikopterom kad je Mladic dosao po njega? BiH je osudjena da se raspada.
@RodjeniNemac...... Švabo, ništa ti ne kužiš...??? Drži se ti Minkena ... ! ! !
@Pretorian Da ti počnem nabrajati imena masovnih grobnica i brojeve leševa u njima. Preko 500 ih ima i sve su ih napravili srbi i sve se nalaze u rs-u. I ja Tebi kažem IMA BOGA. Jesi ikad bio na ekshumaciji, ja jesam, i vidio sam vezane ruke, kosti djece. Sve bagerima izrovano. Još me slike proganjaju.
bjegunac