Radovi će biti završeni do juna
0
Počelo spajanje konstrukcije mosta Radićeva - ALU
Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovo na sredini za one skejtere?
OVO CE BITI RUGLO U CENTRU GRADA. NE MOGU DA VJERUJEM KAKVI RETARDI SVE ODLUCUJU O GRADNJI MOSTOVA
Ja bih s autorima na piće, koji ste vi kraljevi !!! :D Puno sreće u daljnjem radu! Cheers!
Bolje bi im bilo da sklone skele ispred Pravnog fakulteta,jedne obrazovne ustanove usred grada.Stoje tu vec godinu dana,kao ruglo.
ne serte. nije ni zavšren most vama vec smeta.
Nekad davne 92 neki ljudi su poceli da preuredjuju grad a vi nastavljate odakle su oni poceli halal vam k.u.r.a.c http://www.youtube.com/watch?v=6vXa2bA_Frw&feature=related
Toooooo Melcho!!! Udri!!!!
Da li su vlasti u Sarajevu pitali svoje gradjane hoce li oni da im ovo ruglo stoji na Miljackoj?? Jako lijep dio grada gdje ima svega od otomanske do austrougarske arhitekture. Sada je to sve palo u vodu i i sad ce svu paznju odvuci najruzniji objekat (ovo ruglo od mosta). E moje Sarajlije, niste ni vi ono sto ste nekad bili. Dopustiti da vam ovakva prikaza strsi u po centra Sarajeva je sramota svih vas a ne samo ovih koji su osmislili ovaj projekat.
Katastrofa, užaš, ne mogu da vjerujem da je ova nakarada od ideje dobila zeleno svijetlo (urbanistička saglasnost) grada !!!! ovakve katastrofe u centru grada su, od ranije, zgrada PAPAGAJKE, te neboder koji je kod Žičare/Pivare
zar nije mogao biti malo suptiliji...uzasno ruzno izgleda...amo nam unistavaju grda...zalosno :(((
Oni umjetnici sa akademije samo silje, vjerovatno su i ovo projektovali nasiljeni, mozete zamisliti sta bi bilo da nisu bili nasiljeni, kad im je masta ovo podarila dok su bili nasiljeni. Uvijek moze gore, samo smo nas je ovaj put sreca pratila. Sve i jedan bi meni uredan bio i osisan ko INSAN :)
Joj ovih strucnjaka za mostove, arhitekturu i urbanizam. Svi oni znaju sve i svima ruzan most. Te sto nije ovaj \"zavrnuti\" dio na sredini, te ovo te ono. Da je bio na sredini, rekli bi sto nije na 1/3. Sta ba vise se.r.ete? Nije problem kakav je most, problem je jedini sto se nema para a nekakvi nepotrebni mostovi se grade.
Ja se jos uvijek nadam da nas gradske vlasti trolluju i nece sagraditi ovaj most uopste :D
jajo,jako ruzan most.ne uklapa se uopste.stvarno mi nije jasno koje mogao dati pristanak da se ovakav most gradi.trebalo bi pisati peticiju da se skloni sa tog mjesta i da oni koji su to dozvolili plate izgradnju novog mosta.a ovaj nek nose u svoje dvoriste.uzas,uzas,uzaaaaaaaaaaaaaaaaaas...
\"...radnici Željezničkog GRADSKOG preduzeća...\" Hoće li i metro ići tim mostom?
koliko ce kostati prelazak preko mosta
da se ja pitam,ja bi proterao autobus ovuda,... nije to tako loše kao što izgleda....