Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad se nije vise radilo na izgledu ovog grada nego kako je Skaka dosao. Covjek ima odlicne ideje
Bravo za Skaku.
Smijao sam se i izrugivao Skaki. Ali ruku na srce Skaka je covjek koji je najvise uradio za ovaj grad. Ne zna pricati ali radi ne staje. Imas moj glas. Samo naprijed gradonacelnice 💪🏻💪🏻
@BosnaUAmanetu Pa ne mozes glasat za gradonacelnika kako ima tvoj glas? :D
@newPrimitives nece zauvijek biti gradonacelnik, ici ce na vise nivoe vlasti 😉
Ma jok sta vam je ba, nek stoji ovakva jos desetak godina.
Nego samo da vas pitam imate li u planu renoviranje onog pasaža u Titovoj ulici iznad kojeg se "prije nekoliko godina" odvalilo jedan ukrasni dio te zgrade. Da vas pitam šta će biti sa starom Željezničkom stanicom na Ilidži, fasadama na Marijin Dvoru, ....... Oprostite ako ste gradonačelnik Starog Grada.
Postavljanje skele! Breaking news!!!
Lijepa vijest, bravo Skaka. Zaista pozitivno iznenadjenje od covjeka s obzirom da dolazi iz seljacke SDA.
Ma i vidi se sav ovaj rad. Ovo su konkretne stvari koje su bile neophodne i prije da se urade, ali prije nije bilo Skake!
A za to vrijeme Konakoviceva vlada je uspjela pokrenuti zamjenu cak 50 led reflektora, tako da je ovo sve smjesno,ipak je to mega projekat koji ce vjerovatno ukljiciti i NASA- u jer su to specijalni reflektori koji svijetle.
Abdulah Skaka i nova vlada su nešto najbolje što se desilo Sarajevu od rata. Svaka čast.
Napokon, svaka cast pokretacu ovog projekta!!!
Pa naravno Abdulah Skaka sa neuporedivo manjim budzetom od Vlade KS mora raditi ovakve stvari.
Ispade na kraju Skaka graditelj a ne Fahro kako se sam hvalio. Samo naprijed gradonacelnice,svi smo iz tebe i tvoj rad.
Jel moguce da Skaka ovo sve uspjeva uraditi a za to vrijeme Vlada broji koliko sta kosta i nista ne radi. Gospodo predajte budzet Skaki da pokrene Sarajevo.
Svaka cast gradonacelnice. Svako jutro prolazim i gledam kad ce mi na glavu pasti komad fasade a nekoliko puta sam jedva zivu glavu izvukla.
Lokacija savrsena, a fasada zgrade unistena. Krajnje je vrijeme da uljepsamo najljepse dijelove ovog grada. Svaka cast gradonacelniku na ovoj ideji!