Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.....A Zlatne ...kasike...!
A kad ce se javno okupljati ovi sto imaju zlatne kasike, da vidimo tu ratno profitersku elitu ??
"Manifestacija se održava u okviru Dana Kantona Sarajevo..." Pa to smeće možete samo i slavit u tom vašem islamiziranom Guznom Crijevu.
Turski potomče i slugo bosanskih velmoža i kraljeva, ko ti je dopustio da se javljaš u prisutstvu većih od tebe ? Zar te majka nije naučila da ste vi svi pravoslavci, kad ste napustili turske korijene, pristali biti vjerni podanici bosanskoj vlasteli ?
Naši heroji, da nije njih bilo mi bi sad komentirali klix.yu ili još gore, klix.rs
ma sta seres ti tu. sad bi komentarisali klix.eu debile jedan. vidis ishod rata? kod srba sve neki knjaževi i vojvode od 100 milijona a kod nas negi begovi i paše od 150 milijona a ja i ti smo kmetovi