Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je ok ali cjeli grad je u mraku ,rasvjeta totalno slaba kao i nekoj selendri ljudi moji glavni grad od socijalnog prema,Ilidzi to je katastrofa .
Bravo za vladu KS!
ma sta bravo , bave se vrtovima ko da su cvjecari, dok kriminal bulja i to onaj visoki a ni jedne pres po tom pitanju, sta je sa kioskom od 250 000KM ? zasto Budnjo i ostali ne odgovaraju ako su stvarno krali ViK i RAD ili nek se ljudima izvinu sto su ih klevetali
@gooUser1567432324 i sad uporedi ti rasvjetu 26 parkinga, preko 100 stubova i rasvjetnih tijela sa jednim kioskom, cijena je tu negdje.
BRAVO EFENDICU DJELA A NE RIJECI AA STA RADIS TI KOLDZO BOGA TI TAJ COVJEK NISTA DA URADII OD NOVOG SARAJEVA KAD CES SIJALICU TI ZAMJENIT NIGDJE TE COVJECE NEMA
@šefket.haljimi slazem se ali mene iritira sto se slikaju pored djecijeg igralista koje se napravi, jos malo sad ce se moci pored svake bandere (led) pojedinacno slikat. to mu je valjda posao da radi na poboljsanju kvaliteta zivota a ne da se slikaju pored bandera.