Komentari (394)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to rtv herceg bosne... TO je rtvHDZ. Preko tog kanala ce hdz plasirat propagandu i laži slicno kao SNSD preko RTRS! JADNI SU OVI ČOVIĆEVI HDZOVCI
@Ecolo. pa onda je red da dobijemo i tv sejdic & finci...pa kad je bal nek je i maskembal...
Greska hajvanu, Hayat je 🐏🐏🐑🐑🐑 iz sda tabora.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Braci Hrvatima iz Republike Herceg Bosne, nek je srecno i bericetno! Pozdrav iz Republike Srpske!
To ce penzijoneri gledat i ovi u javnoj kuhinji
Zar je to sranje počelo da radi? Danas čitav dan nema ni " snijega" na ekranu - Crno isto kao obraz osnivača him! Samo da vidim još federalce kako misle - da smisle izvlačenje 20 miliona KM za pokrivanje troškova - godišnje?
podrška za rtv herceg bosna...sretno!
@RobertLafonteno biće direktno iz Makarske ovog ljeta prenos koncerata Jelena karleuša, Rasta, Aca Lukas, Mile Kitić ... sve tradicionalna hrvatska glazba.
Ugrozeni!? Hahahahahahahaha, aaaaaahahahahaha ... UZP HZHB - http://www.icty.org/bcs/case/prlic/4
Samo vi emitujte, Hrvata nikad manje u Bosni. Tek nešto iznad 350 000, od čega je većina starijih...
Jad i cemer!
Sranje hrvatsko. Nikad nisam ni gledao njihove kanale.
Dobra ova Dajana
Pa ko će ovo sranje gledati? Nema ni 100,000 bosanskih katolika u našoj zemlji.
Na potezu je RAK.....
AutoputAutostrade "Kakve probleme sa razumevanjem jezika može da ima Bošnjak u Banjaluci, Beogradu i Zagrebu ili Hrvat u Sarajevu, Banjaluci i Beogradu ili Srbin u Zagrebu, Sarajevu i Bihaću? Nikakve. To je sve isti jezik - SRPSKI JEZIK VUKA KARADŽIĆA.... Da,prije Vuka smo svi uglavnom saretili i mumnjali,a posebna je prica kako je Vukovom cirilicom pisano po bosanskim steccima, stoljecima prije nego ju je on "izmislio".
aaa hahahaha hahahaha.crko.hihi.samo tako.
Niksicu,Izetbegovicu,Sefere,Radoncicu,i svi ostali nazovimo bosnjaci jel vidite??? jel vidite da nema zajednistva s druga dva naroda?? krajnje je vrijeme da se osnuje savez bosnjackih stranka jer samo tako mozemo biti jaki i opstati?!
zar visoki predstavnik ne moze ukinuti naziv HERCEG BOSNA?????
@alenbihac ne može lojavi!
hoce li biti free pornica sa voditeljicom.. ako hoce,bujrum po predplatu. 😎