Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije nam vise ni potreban zatvorite ga za stalno najbolje. Navikli smo sutiti i trpiti😂😂
U FBiH svaki projekat se OTVARA 5-6 puta !!! A kada će biti završen, to ni SDA ne zna !!!
Oni ko BH Telecom, radilo ne radilo oni će platu dobiti.
Kad bude biće. Kratko i jasno
hoce li ovo zavrsiti prije 14.augusta? sta mislite?
Tunel se izgradio ko REAL MADRID.
Ovolko nije ulozeno u zadnjih 10godina l, garant ce biti i naplatna rampa za tunel
Kao uvijek kod nas, aBd biti ce zavrseno
Betoniraj, kopaj drugi jeftinije je i brze
Mogli su do sada probiti i drugi tunel...Ali necemo o tome...
SDA gamadi ne treba nikakav emanet davat osim ko sto su krepalom aliji i omeru ,glupavom Nedzadu i oberlopovima Hasanu i Edhemu davali da prave ormare u Foci i liju sahtovske ploce u Zenici. Jedno 70.000 SDA parazita bi napravilo ovu zemlju za 5 godina kako dragi Allah zapovijeda.
Za jedno 2-3 godine
Evo ja predlazem da se pocne naplacivati koristenje tunela kad se zavrsi, jer mi u SDA trebamo pare i hocemo da te pare koristimo za uhljebljavanje, a sve ostale pozivamo da se rasele odnosno da odu u NJEMACKU. Kada se za par godina mirno razidjemo sa RS imat cemo pravu islamsku drzavu gdje ce plata biti 2500 km i dobro ce se zivjet . Bismillah
Najjača rekonstrukcija dobije poso nema rokova
Ovo bi Kinezi savrsili u 24h pa vi gledajte.