Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fadile oprosti nam.
Ivo Komsic na aparatima
Di je ta zabit od tkz zenice???
Ubleha al neka se narod raduje. Ali to nije ništa u poredjenju s ublehašom u općini Novi Grad. Ova tzv biciklisticka staza je zapravo pefarbani trotuar. Ali to nije sve, Dobrinja naselje u istoj općini dobiva betonirane travnjake. Kome to treba? Pa gradjevinskoj firmi koja to pravi. Da samo vidite koliko betona i željeza guraju u taj spomenik ljudskoj gluposti i bezobrazluku.
Sta ce cernobilasi
Zenica radi a Sarajevo se gradi,nekom čimburijada a nekom olimpijada.Svi zenicani imaju komplex grada,a pretežno su dobri momci.Pozdrav za Enesa Memčića iz Zenice!
Jbg olimpijada prošlost, čimburijada vječnost :P Denine, priča se o Fadilu, Bakiru...ako je to u korelaciji sa Sarajevom, onda se na kafi priča i o Sarajevu ;)
Wiki nuku abu duku songu
odakle zenici ovolike pare za izgradnju infrastrukture a niko ziv ne radi???
Ostalo para od Glavne Gradske Magistrale (GGM-a),pa to što su uštedili sad prave biciklističku stazu,ja mislim ide rekonstrukcija bulevara i nastavak GGM-a prema Raspotočju :)
Rade svi - u Sarajevu :))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
hoce li i njima staza prolaziti kroz autobusko stajaliste
A država će od Bakira dobiti 100 000 radnih mjesta...Super!!
joj jesi reterdiran i ti i svi ostali koji za svaku lijepu ili ruznu vijest dodate neki komentar u vezi politicara...