Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nie vrijeme za demonstracije,treba zemlju oporaviti pa onda,ako je mala plata nemoj raditi pa ce poslodavac sam morati povecati platu.Treba ispitati politiku mnogih politicara a i ovih sto vode ove pobune............
Potpisujem!
kad su hrvati gledali na gospodarstvo onda su muslimani k.u.r.v.a.nj.s.k.i preuzimali njihove tvrtke i nadglasavali. yebe za nama za bosnjackom ekonomijom sada, a i ne zuri nam se. zapravo sto losiji politicari to bolje, sto manje funkcionira bosnjacki dominirana federacija - to bolje za nas. nama se sada ne zuri.
@HrVaT, prvo ne znam ko smo to \"mi\", a ko ste \"vi\". To me nikad nije ni zanimalo, nikad se nisam mogla a ni zeljela svrstati ni u jedan od nacionalnih torova. Ja vec godinama mislim da mi svi skupa mlatimo praznu slamu, i time igramo u kartu raznih tajkuna i kriminaliziranih politicara, time sto raspravljamo o stvarima od kojih se, u biti, ne zivi. O tome koliko je ko \"gusen, prisiljavan na iseljavanje\" ne znam. Zivim u gradu gdje smo svi u istim g.ovnima. A svaki oblik pritisaka, gusenja prava i sloboda najostrije osudjujem. Sve dok su ta prava zagarantovana ustavom ove nase napacene drzave. Ja samo mislim da se u ovom momentu treba koncentrisati na privredu, na ono od cega se zivi, jer u protivnom cijela drzava ce potonuti dok se mi dijelimo na \"vase\" i \"nase\". Gospode, rat je prije 15 godina zavrsen, haj\'mo malo gledati naprijed.
ovim hrvatima ili katolicima ili ustasssama sto im smeta zastava... a koja je vasa zastava? sahovnica? a koliko je zlocina pocinjeno pod tom zastavom? majke vam ga nabijem... ako vam nije lijepo u bosni, mars u vasu lijepu, pizzda vam materina krivousta!!! znam da ce mnogi bosnjaci i srbi da se zacude, ali stvarno sam srbin, iz bosne... ponosne
Ako se ne potuku..protesta ko da nije ni bilo....
Medju ovim komentarima stvarno nema mjesta nacionalnim ispadima. Samo se bez veze trosi energija na nebitne stvari. Svima nam je lose. I na ovakav nacin ce biti samo gore. To je zapravo cilj ekipe koja je na vlasti. Hajmo \"zabaviti\" narod sa nacionalistickim glupostima. Samo kupuju vrijeme. Do kada? Ko ce vratiti ove kredite sto uzimaju? Svi mi, naravno! Treba organizovati proteste ljudi iz svih dijelova BiH. I treba ih koncentrisati na jednom mjestu. Male grupe ne mogu puno napraviti. Nebitno je koja je grana privrede. Mora se skupiti mnogo vise ljudi. Pa vi samo masite zastavama...
Hvala tebi na toj \"gradjanskoj opciji\", koja je zapravo najradikalniji oblik muslimanskog nacionalizma! Svoje probleme rjesavajte sami!
Zar ova zastava nije zabranjena?! Vracajte grb na trobojku, odmah!!!
@arni Šta je sa Srbima pripadnicima te vojske vaše armije koji su počinili ratne zločine. Nisi možda znao da ima i takvih.
ni JNA nije bila srpska pred rat jer je tamo bio jedan ahmed i jedan anto :-)))
E moj sine, bio zato sto je imao 2 izbora, ili to ili pod zemlju!
moj susjed m.u.h.a.m.e.d je bio u hvo-u od samog pocetka. jel to znaci da hvo nije hrvatsko vijece obrane?
@zastave moj komsija Boro koj se citav rat hvali da je srbin i nikome to ne smeta bio je u toj vojsci i jos dosta slicnih takvih tako da se ne moze nazvati muslimanskom
A ne ne polako kolegice, mi cemo pricati o zastavi. Dok su se u federaciji preuzimale hrvatske firme, gusilo sve hrvatsko i prisiljavalo na iseljavanje onda smo pricali o ekonomiji i gusili svaki hrvatski protest. Sad bi se hrvati trebali solidarizirati sa istim onima koji su to radili? NE NE NE, umrite od gladi sto se nas tice!!!