Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba malo podrobnije istraziti ovog nacelnika i sve njegove mutne radnje. Podugacak je spisak afera sa kojima ga je moguce povezati. Taj isti nacelnik je na sudu zbog mobbinga kojeg je provodio nad jednom zaposlenicom opcine. Jedna ustanova ciji je osnivac opcina centar i cija je direktorica "vrlo bliska" sa nacelnikom je takodje pod teretom vise tuzbi zbog mobbinga,prekoracenja ovlastenja,kriminala itd. Nacelnik sve to zna, i na sve nacine to odobrava i stiti. A trebalo bi malo zaviriti i u revizorske izvjestaje opcine gdje kazu ima i nabavke gorazdanskih sljiva za rakiju na racun opcine.
Koliko uvlačenja Bećiroviću vjerovatno ste zaposleni u Opštini pa ga ovako hvalite. Nije posao načelnika samo funkcionisanje općinske zgrade (koja je radila fantastično po svim ranijim načelnicima) nego između ostalog npr. obnova cesta i uređenje dijela grada pod općinskom nadležnošću. Prođeš recimo kroz park kod Druge gimnazije i slomiješ nogu jer načelnik nije u stanju asfaltirati maleni putić (kamiončić asfalta bi bio dovoljan), o cesti prema tunelu na ciglanama koja izlazi u sam centar grada da ne govorim. Izgleda ko prigradska cesta negdje u Hadžićima. Nije uloženo ni marke od Titovog vremena. Koldžo i Hadžibajrić kakvi su da su a mogli bi biti mnogo bolji su titani u odnosu na ovog lika. Općina Centar bi radila efikasno i da je na čelu opštine drvena stolica. To je institucija sa stoljetnom tradicijom uhodana u svom poslu i nikakav načelnik tu nije zaslužan za to.
Velika je steta i greska sto je ova najbolja opcina u BIH spaljena,ali svakako i u ovoj teskoj situaciji ljudi pokazuju pribranosti i funcionalnost.Svaka vam cast.Zelimo da sto prije proradi opcina u punom kapacitetu.
Najbolja opcina i nacelnik u BiH, ovoj opcini i sam pripadam i kada sam god dosao po papire, uvijek sam docekan s ljubaznosti od strane radnika ove opcine! Becirovicu uvijek glas od mene!
Pa ova opcina treba na nauk svima sluziti, pa oni znaju i u kriznim stuacijama djelovati. SVAKA Cast!!
Ovo je stvarno najefikasnije opcina, tako su predani i tako brzo rjesavaju sve probleme, pa i ovaj najveci sigurno koji im se desio. Svaka cast za nacelnika i uposlenike ove opcine. Ovako svi trebaju da rade.
Ovo i jeste samo rezultat efikasnosti i uposlenika ove opcine, naravno i nacelnika kao predvodnika svega toga
Nije Becirevic bez razloga proglasen najboljim nacelnikom u Federaciji, covjeku naklon do poda