Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POCELO PROLJETNO PRANJE NOVCA!
vam nimalo ne valja, uvijek nešto ispustite. treba napisati: Počela UOBIČAJENA zamjena polomljenih ploča u Ferhadiji Počela TRADICIONALNA zamjena polomljenih ploča u Ferhadiji Počela REDOVNA zamjena polomljenih ploča u Ferhadiji Počela SEZONSKA zamjena polomljenih ploča u Ferhadiji Počela OVOGODIŠNJA zamjena polomljenih ploča u Ferhadiji Počela JOŠ JEDNA /U NIZU/ zamjena polomljenih ploča u Ferhadiji Počela STANDARDNA zamjena polomljenih ploča u Ferhadiji Počela DUGO OČEKIVANA zamjena polomljenih ploča u Ferhadiji Počela ODAVNO PLANIRANA zamjena polomljenih ploča u Ferhadiji Počela KLASIČNA zamjena polomljenih ploča u Ferhadiji Počela TEMELJITA zamjena polomljenih ploča u Ferhadiji Počela zamjena polomljenih ploča u Ferhadiji KAO ZAMAZIVANJE OČIJU Počela PREDPOPISNA zamjena polomljenih ploča u Ferhadiji itd.
e moj Hadžibajriću..svake godine uzimaš lovu na ovim pločama..neki dan prošao Ferhadijom prilično rano, pa se moglo sve lijepo vidjeti.. pa popucale su ploče što su prošle godine postavljene, kakvu vi 1997. godinu spominjete..to se pokušavaš oprati da su popucale ploče koje su postavljane prije nego si ti zajahao opštinu Stari grad.. hebo te faHraon koji te primi u stranku..
Tenderli ploče, non-stop pokvarene, non-stop tender za njihA!
Koga više farbaju, svake godine ista pjesma, mijenjaju ploče po Ferhadiji.Prošle godine su u po ljetne turističke sezone kopali, sad opet krpaju, pa nisu ploče od plastike, daj nek se potroši i jednom kupe kamene da nam potraju..., ko više pere tolike novce i baca ih, ama da Bog sačuiva i zakloni...
nove izgledaju kao da su dosta starije ploče