Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sto ne uklone ono ruglo od asfalta po rupama u Ferhadiji?? A sto ne urade kompletnu rekonstrukciju Ferhadije nego svaki cas rade krpljenje i izdvajaju veliki novac u rupu bez dna. I na kraju, sto ne srede malo fasade, rasvjetu, izloge.. To je srce Sarajeva, a napravili su vasar sa onim stolicama i stolovima od kojih ni mrav ne moze da prodje ..
usred ljeta su nasli to da popravljaju, taman da se lijepo predstavimo kad nam dodju turisti.. ljepota...
nije to do krkana sa kamionom ima i tog nego je do kvaliteta odnosno debljine ploča ovo je sigurno treci put u zadnjih pet godina da se mijenjaju ploče
Dok se opet ne nađe neki krkan s kamionom pa ih opet polomi, i onda slijedeće godine \"Počela zamjena polomljnih ploča u Ferhadiji\". Fuj.