Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odsutnima sa radnog mjesta oduzeti dnevnice.
Svaka bolest je teška ali velika je patnja biti na dijalizi,a može se jako puno pomoći dijaliznim pacijentima,...i NIKO od nas ili od naših najmilijih NEMA garanciju da jednom u životu neće "završiti" i biti ovisan o aparatu!
na sta trosite PDV kad vam treba kredit?
Sve uhjleb do uhljeba, najveća administracija u evropi , kasnimo za susjednim zemljama bar 50 godina a oni za zapadnim 100. Što dovoljno govori o situaciji u BiH, ali ne brini još malo se može ovako dok ne kleknemo na koljena i ne bankrotiramo.