Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjednica SDA "politicara" moze se deklarisati kao tragikomedija u pozorištu. Jedina razlika je što istinski glumci u kazalištima nisu placeni kao ovi hibridi.
SEKARA ZA PREDSJEDNIŠTVO... AHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHA LUDILO MOZGA MIGRANTI NAPRAVILI LUDILO..... ERDOGAN PRAVI MITING NA ZETRI.... YEBO TE PA OVOAKVE ZEMLJE NEMA NIGDJE TITA MI ! ! ! !
Zna se ishod
Bake zenu gura koji nepotizam
Zna se vec da ce Sebija biti.
Cim se Sebija upetljala potvrđuje se vas totalni pad
SDA gubitnik jedan kroz jedan
Vec ste porazeni
Losi ste totalno
Gubite kako god
Važnije je Bakiru da se ovdje na minder sijelu SDA izlobira da bude ispred stranke kandidat za člana Predsjedništva izabran tajnim glasanjem, da se ne zna ko za koga glasa, već bilo šta drugo, kakva migrantska kriza, kakav državni udar, kakvi bakrači.Mora se predložiti za Bošnjačkog člana Predsjedništva ispred stranke (Sebija) koja će predstavljati elitu mafijaškog klana i s kojom oni mogu poslije interesno upravljati.Tako se produžava dinastija Izetbegovića na čelu države.
Hajde Bake. Imenuj svoju Seku i mozes klanjati dzenazu SDA. Nije mi jasno kako covjek moze biti zaslijepljen ljubavlju prema svojoj zeni. Ako je ti volis i mislis da je savrsena najbolja zena, to ovaj narod definitivno ne misli. Skinite nam se vise s vrata. Inace ces guranjem te ideje da dodje Seka pa da je opet ti nekad zamijenis u narednom mandatu rasturiti to sto je ostalo od SDA. Narod ne moze smisliti Seku. Ne budi naivan da je nekako drukcije.
@SrbskyDrnskiy Kakav hrvatski kanton,a duplo vise ima Bosnjaka u HNK-a.Mozda mislis na kanton 10 tamo oko kamenjara su vecina
Za 28 godina koliko SDA postoji rijec Bosna i Bosanac SDA ovci nisu izgovorili ni 5 puta. Za 10 hiljada i 220 dana oni nisu rekli drzava, republika, Bosna i Bosanc ni 5 puta. Arapi , Turci Kuvajt Dubai , muslimani, iftar , tender, regija, kanton, namaz, dzuma, alija , vlast , izbori , bosnjaci , srbi , hrvati , nadzorni odbor , stranka, kadar ...eto to su rijeci koje SDA vrti vec 28 godina. i ti ocekujes od njih nesto . SBB je isto smece jos gore a ima ih jos gepard1234
Kad ozbiljan i skolovan covjek pogleda ovu bandu za stolom koju mediji predstavljaju kao "VRH". Nista mu ne ostane nego da uzme pasos i seli. Za koga narod glasa, e moj Boze. Sve go nehljebar i lopov.
@kraftwerk Ako ti u glavnom gradu pobijedi "nacionalisticka" stranka ... imas gadan problem u drzavi , da ne govorimo o Sarajevu .
U Vučjoj jazbini...