Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto sta je doticni gospodin Konakovic docekao da ga njegovi bivsi drugovi gaze ko tepih. Doticna partija je pokazala svima da nema ni malo obzira prema svima koji se ne slazu sa njom i njenim shvatanjima. Jer dok su bili u SDA Konakovic i ostali su bili super cim su izasli iz partije prikazani su kao najveci otpad.
Konakovic u obraćanju zastupnicima u Skupstini KS uoci glasanja o nepovjerenju: "Ne pada snijeg da pokrije brijeg vec da svaka zvjerka otkrije svoj trag”
Na početku obraćanja Konaković je izjavio "Rad je stvorio čovjeka, a nerad premijera Kantona".
Dino mi te volimo kako god završilo.
El Medin protiv 40 SDA Ahbaba Epizoda: Ne'š bakćat u moj čarobni trezor
Zna li Dino sto sta su varijable?Pa on je zavrsio fakultet preko noci i to preko jarana dekana!Hajde Dino bjezi kuci i prdi pod dekicom
ta nije završio tehnički
C I R K U S
Ode Dino papapa.Dosta je bilo DINO, hajde kuci kod zene.Pjevaj borbene
Konakovic: "Zatekli smo 15 neimplementiranih presuda Ustavnog suda. A istovremeno kritikujemo druge politicke subjekte za neimplementaciju presuda."
Eh sad ćemo da vidimo da li je SBB prava opozicija ili samo poslušna kujica od SDA
Konakovic podsjeca da je njegova Vlada mandat preuzela s dugovima vecim od 140 mil KM i komunalnom privredom na koljenima. A ovdje, kaze on, nismo imali "nacionalnih neprijatelja" kao alibi za nerad prethodne Vlade.
Prioritet zlikovaca i fašista iz SDA je spriječiti zajedničko djelovanje građanske opozicije, a ne zaustavljanje planiranog Dodikovog i Čovićevog nasilja.
sta hoce vise ovaj propali politicar
uhljebi vs uhljebi...pobjedit ce uhljebi...
Smijenit ga ali ne dozvolit SDA da postavi svog covjeka