Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas kad postajem uhljeb, dajem časnu uhljebsku riječ ...
Sa foteljom u mezar nema druge..
Lako se dogovore o raspodjeli pozicija i novca i imovine, A narod ceka i gleda prema gore kome ce da kane dok ovi budu hamljali.
...eh eto ga glasaci, to je to, sad samo naprijed u EU i NATO i blagostanje, plate i radna mjesta za sve, svi cemo biti direktori ili uspjesni menadjeri...Sretna Nova Godina...
Kad pare progovore nema da se svadjaju. Ide lagano u pozadini potpis na grant evropske banke 20 miliona eura za tunel, pa vjerovatno još za most Svilaj, čim Mile zaljepi marku na ANP kovertu, i most Gradiška čim ubaci kovertu u sanduče, plus nasipi na Savi ... Zasjedajte mamu vam klošarsko-seljačku dobićete pinku.
Nije nama što nas lažete, već što mislite da ćemo vam i dalje vjerovati.
Nećemo im vjerovati, al ćemo za njih glasati opet i (j)opet... Je li tako?