Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ne renoviraju, nego samo malo proširuju. Mjerili onomad geometri pa kažu da haubica jedva prođe a sad će moći VBR bez problema. To je preventivno za svaki slučaj ako bi vijeće sigurnosti izglasalo rezoluciju o blokadi Pojasa Gaze, pardon Sarajeva. Ili bješe zapadna obala, a ne ipak je istočna obale rijeke Bosne. Pa koridor? U brate sve ja pomješa! Ko zna nek nastavi.
Nauči geografiju, taj tunel se nalazi na teritoriji RS, tako da im vi nista ne pravite, a popravlja se da bi Sarajlije preko vikenda mogle otici kuci i okopati njive po Podrinju
To sada nije problem, svaka kuca naoruzana sada bi mi pravili barikade ;)
Minka evo ti sela CELJIGOVICI
Čuj 270 dana za sanaciju jednog tunela, pa to samo kod nas ima
Ionako idemo preko Tvrdimića...
Sarajevo = (Pod)Pale=(pot)Pale
postoji put za Jahorinu..Pale zaobici u širokom luku..
To je onaj put kojim su 1992. dolazili romanijski i paljanski cetnicci sa naoruzanjem da tuku po Sarajevu. Mjesto da napravimo zid prema gammadi, mi im popravljamo put da lakse dodju do institucija drzave koju ruse.
Pale-nepale ma zapali !
Samo da bosnjaci ne mogu na miru otici za 1. Maj.
dzaba ga saniraju kad je cijeli taj dio puta (3-4km) jedno veliko kliziste ....
Prave vlasima put da dolaze u Sarajevo da rade u državnim institucijama...
Hrkjuuuuuuuusssssss :D Sala mala, svaka cast. Onaj tunel je postao opasan, kad god prodjem imam osjecaj da ce se srusiti.
ha,kome treba put za Pale???ZAPALI