Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanimljivo je da sve radove u Općini Centar izvode firme (Grakop, Bucomerc itd) iz Kiseljaka? Koja je to tajna veza odlazećeg Ajnadžića sa firmama iz Kiseljaka? Ovdje će Ajnadžić potrošiti skoro 200.000 KM za prekopavanje parka? Ovo u startu smrdi na lopovluk.
@Antiboot Bas lijepo da je neko posvetio paznju i ovim nasim preostalim zelenim povrsinama,oazama,parkovima.Lijepo sto ce se dotjerati,sto ce se setnica izgraditi i sto ce sve biti podeseno za pjesake,za majke koje u kolicima voze djecicu,za bicikliste.Ma super zaista
@Antiboot Do juce si pisao samo za Grakop danas si na spisak dodao jos i Bucimerc.Pojma bolan nemas nego samo trazis nacin da blatis i pljujes.Vidi,vrate se ove pogane rijeci kad tad,i na onome na kome se najmanje nadas.Poy
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
NAJBOLJI NACELNIK NAJBOLJE OPCINE, SAMO NASTAVITE SA TAKVIM RADOM PA CE DUSMANI CRKNUTI OD MUKE.
NAJBOLJI NACELNIK NAJBOLJE OPCINE, SAMO NASTAVITE SA TAKVIM RADOM PA CE DUSMANI CRKNUTI OD MUKE.
NAJBOLJI NACELNIK NAJBOLJE OPCINE, SAMO NASTAVITE SA TAKVIM RADOM PA CE DUSMANI CRKNUTI OD MUKE.
NAJBOLJI NACELNIK NAJBOLJE OPCINE, SAMO NASTAVITE SA TAKVIM RADOM PA CE DUSMANI CRKNUTI OD MUKE.
Ovaj park kojeg smo nedavno imenovali po našem velikom Kemalu Montenu treba da dobije dostojanstven izgled kakav mu i priliči. Pa jeste bas onako kako i prilici ovom gradu...treba se prisjecati nasih velikana i uredjivati nase zelene povrsine.
Bas lijepp sto ss uredjuju parkovi, to nam i treba...a nacelnik zna najbolje to je zasigurno.
NAJBOLJI NACELNIK NAJBOLJE OPCINE, SAMO TAKO NASTAVITE SA RADOM PA NEK CRKNU DUSMANI.
NAJBOLJI NACELNIK NAJBOLJE OPCINE, SAMO TAKO NASTAVITE RED RAD DISCIPLINA PA NEK CRKNU DUSMANI.
Hvala Opstini Centar koja redovnim odrzavanjem postojecih i stvaranjem novih setnica i zelenih povrsina stanovnistvu nastoji obezbijediti sto vise mjesta za sigurno kretanje i odmor.
Drago mi je da se ulaze u projekte rekonstrukcije i izgradnje kvalitetnih povrsina za kretanje gradjana,ovaj park ce nakon obnove staza biti jos ljepsi.
Pohvalno da se centar grada pretvara u zone posvecene samo pjesacima,sa rekonstrukcijom setalista ce ovaj prostor dobiti ljepsi i potpuniji izgled.
Park koji treba i evo hoce zahvaljujuci Opcini imati izgled kakav i prilici. Opcina radi kao nikad prije i to se u zadnje 4 godine itekako vidi.
Korisno za sve nas.Ostalo nema sta drugo da se kaze.Kada je drustveno koristan projekat,niti jedna zamjerka niti prepreka ne dolazi u obzir
Onaj koji zeli da vidi dobro-on ce u svemu vidjeti dobro,ko ne zeli-on ce uvijek naci mahanu.Ne znam sta to lose moze biti kada je projekat sanacije parka,setnice,izgleda u pitanju?!?Evo dajte mi neko dobro objasnjenje ti 24 casa,antibote,zanovijetalo,crveni brigaridu i slicni-kvalitetan dokaz zasto nesto ne valja pa da vidimo vas sveti nacin razmisljanja.Sve to pise ista osoba Denis Challenger,sta ce jadan nece ga nijedna djevojka,niti decko-pa jedini posao ima komentare pisati i lajkati iste!
Volim procitati ovakve vijesti i znati sa se samo napredak biljezi na podrucju opcine Centar.Setnica posve nova,rasvjeta,klupe.Zaista hvala sto novce dajete za sve nas,a ne samo za svoje drugare,alkohol i pice do besvjesti.Sjecamo se svi kada ste kafane otvarali i zatvarali sa bivsim nacelnicima-sad imate samo posao i ras-mozda boli,ali je tako