Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mlade generacije se trebaju kulturno uzdizati
A vidi klima, ovako nesto samo na Balkanu postoji. Krkni hrpu klima i satelitskih antena na fasade historijskih zgrada i to s prednje strane, nema problema na Balkanu?
Ne znam koji quuurac renoviraju, a klime ce ostaviti?
krasno! skinite tu odvratnu željeznu konstrukciju da se može uživati u pogledu na prekrasne prozore, uvedite lift za osobe sa invaliditetom - i sve će biti 5+
Neka BKC-a treba nam kulture. Treba uvesti obaveznu emancipaciju. Ovaj grad treba biti centar kulture a ne turbo folka.
srušiti tu staru zgradetinu
KAko ba bošnjački kulturni centar u JEvrejskoj sinagogi ! I haj što neće da ga vraćaju Jevrejima, NEGO GA JOŠ I RENOVIRAJU ! KOME ??
kako ba "bošnjački"??
@CheshireCat Upravu si bosanski , mogu doć u njega dakle i Jevreji u caffe biblioteku, popit kafu i pročitati ALijinu knjigu IZMEĐU ISTOKA I NAPADA i razgulit ! ZAtim pročitat iranske novine ili pogledati arapsku TV ! ili TV Igman ili Vogošću sa obiljem zanimljivih kulturnih sadržaja !
PRIKAŽI ODGOVORE (11)