Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na kraju svi ostali bez posla.
Svi dobili diplomi magistarski na travnickom, brcanskom, bijeljinskom,vitez fakultetu trebaju dobit otkaz jer tamo nema znanja vec su samo bitne pare.
sace krenuti igranka
ako budete iskreno i temeljito provjeravali (bez pomilovanih i pošteđenih) svašta ćete naći
Sve sa privatnim i kupljenim diplomama, oduzeti iste i zabraniti rad u bilo kojim javnim institucijama, zabraniti im kandidovanje na izborima takodjer.
Svi su položili,ali većina tih nazovi diploma niko u svijetu ne ferma jer su bzvrijedne,samo se nama prodaju kao nekakvi stučnjaci uglavnom kao društvenih usmjerenja np. pravo ,filozofija,ekonomija,pa samo oni nama piskaraju nekakva rješenja,papire za ovo ili ono uglavnom samo plati pa se klati,sve u svemu jedan od razloga zašto mladi svijet odlazi što dalje da se nikade ne vrati,ostaju samo stari k
Neka češljaju sve redom. Neka budu sankcionisani svi oni sa lažnim i instant diplomama. Makar malo satisfakcije nama koji smo završili regularno na javnim univerzitetima i dobrano se pomučili da steknemo svoju diplomu. Al u minitarstvima su najčešće zaposleni uhljebi sa diplomama iz Viteza i sličnih "univerziteta", vjerni glasači vladajućih stranaka.
Samo puša uhljebe spašava... ;-)
Jeeee! Počela akcija Analfabeta 😊
Interesira me da li se na vecini diploma nalaze BELOGLAVI SUPOVI, kao sto je to slucaj sa diplomama uposlenih u vecini javnih firmi u KS.
treba provjerit posao i znanje, diploma nije mjerilo znanja i vjestina
@stoniran i diploma i znanje. Sve je važno i sve treba da se gleda.
i hoce li biti nova vlada poslije te kontrole? ili ce svi ponovo u skolske klupe?
@gooUser10873020x383 Ha ha ha, neki bi se morali vratiti do osnovne škole onda.
Halo ovo je energoinvest, kakva vlada ccc
@gooUser1552305274 kupili zgradu, sire se, svake godine sve vies uhljeba
Ovaj klix bas svoje citaoce smatra glupanima s ovakvim bombasticnim nidje veze naslovima
nisu pogrijesili jbg