Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kakva naša stranka mi smo glavni - Stranka penzionera !
@Dujo Nepismen si ti Dujo. Masovne likvidacije su se radile upravo u Donjoj Gradini. Istorija ti je 0 poena, a inteligencija 0,2. PS Pise se \"nepismen\", a ne \"ne pismen\", tope.
@ insan šta ima lažno u posjećivanju stratišta na kome su STOTINE HILJADA ljudi pobijene?! ajde, prosvjetli nas! mali dodatak, srednjoškolici u federaciji ne znaju šta je Jasenovac i Donja Gradina - ne uče to!
OVAJ PUT KOKUZI...dugo se nas svi lagali i krali.IDEMO KOKUZI...
ova hanka je garant sda ili sbb , kako površan komentar
vidjeli smo \"stop fasizmu\" kad je zastupnica NS u sred Sarajeva glasala protiv obiljezavanja masakra na Markalama. Hvala im na toj demokraciji i jeziku ljubavi i tolerancije. Nije ih stid sad se skupiti na BILO KOJEM stratistu. Da ne kazem da su nazalost imali dovoljno stratista u svojoj zemlji, nisu morali splavarit preko Save. Ko glasa za njih nek ode psihologu il nek preseli u RS dok jos postoji. Kad ga ne bude, nek splavare preko Drine. Pa nek tamo obiljezavaju sta hoce.
EBES STRANKE Bosnu treba podjeliti ASAP
dujo je u pravu - da su imali m.u.d.a otisli bi u prvo u Srebrenicu, a onda u Jasenovac. Ovako, sve zvuci malo lazno. Tako kukavicki nece nista napraviti.
dujo boli tebe lafcina imas ti zakog glasati , sda, sbih ..
Bilo bi lijepo kad bi svi bili normalni.Glasam za ovu koaliciju.
Dujo, nemojte svojim podmetanjem i vještačkom produkcijom sukoba i mržnje pokušavati uništiti pozitivnu energiju koja je stvorena koalicijom Naša stranka-Nova socijalistička partija. Ovdje ste Vi nepismeni (piše se zajedno) jer ne znate da je Donja Gradina dio kompleksa Jasenovac sa ove strane Save, dakle na teritoriji BiH.
Upravo tako @ab, dijalog, tolerancija, uvažavanje i prije svega JEDNAKOST svih građana BiH jeste politika ove koalicije. A samo sa ovakvom politikom imamo šansu za bolju budućnost!
Naravno da će se pokloniti. Ideja moderne države BiH, u kojoj će se svaki građanin neovisno o nacionalnoj pripadnosti, na svakom pedlju njenog teritorija, osjećati ravnopravno će jednog dana pobijediti. Što se to prije desi, prije ćemo krenuti ka EU.
to je bio oslobodilački rat, reko zdravko
Bilo bi lijepo da se poklone zrtvama GENOCIDA pocinjenog u ime srpstva ne daleko daleke 1992-1995 u BiH jer je to stranka koja djeluje u BiH. Za ne pismene Jasenovac je selo na obali Save u republici Hrvatskoj.