Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obrazvanje i zdravstvo su najbolji primjeri u kakvom stanju je drzava.
Skole su ti ustanove za ispiranje mozgova djeci,da ih se pripremi unapred da budu poslusni robovi.
Tito kako se ti nidi sjetio da djeci udzbeniKe naplacujes kao sto to rade HDZ SDA SNSD?
Pa dajte nam prvo vijest o ovih 99% koji ce ipak sjesti u klupe, dajte nam slike nasmijane djecice. Dajte nam vijesti o priredbama za prvacice koje organizuju njihovi drugari iz starijih razreda. Nije sve crno, ima puno stvari koje su pozitivne i dajte da to citamo. Barem za pocetak. Sretna nova skolska godina, puno srece nasoj buducnosti.
Maloj raji zelim sretne i uspjesne skolske dane
Neka je hairli i sto prije hvatajte se zapada.
De klixu objavite i podatke koliko je manje upisao djece u skolu u odnosu na minulih 5 godina.
Ni onaj oj blento nece sjesti u klupu. On ce stajati u cosku ko sto sam i ja stajao :))))
Sretno školarci, i da nam se stanje u državi poboljša, tako da kad završite škole i postanete "neko" ne budete morali otići iz naše prelijepe BiH! ❤