Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo naprijed......! Puknite dusmani..............!
I want to believe
Inace je bilo planirano da \"naucnu\" konferenciju obezbjedjuju ljudi u bijelim mantilima, ali su oni iz za sada nepoznatih razloga odsutni...
Obratite pažnju kako je Obmanagić državnu agenciju FENA, koju svi plaćamo, pretvorio u svoju privatnu, preko novinarke \"varajmo (karajmo) za dobrobit istine\". Onda slijedi non-stop pumpanje vijestima preko Fene, pa i oni koji mu ne vjeruju počinju ga ako ništa drugo tolerisati.
Ja bih tu sad razradio novu temu, nije piramida nego vjestacko brdo. Okladio se faraon Tuta-N-kamon sa sinom, i posto je izgubio opkladu moro sazidat brdo.
Prodajem bika muzaru i kucu koja nije puno presla. Sifra - drveni sporet.
na cemu se temelji vasa tvrdnja da su piramide vase? FARAON temelji se. jer su temelji na mojoj zemlji i ja nisam gospodin,ja sam faraon faraon kontas
Najnovije otriće : u testamnetu faraona Tutankamaona navedeno je da vikendicu u visokom ostavlja Zlaji i raji.
Suplja prica, al ako nista pozitivna turisticka reklama i nada da ce jos vise svjetskih levata i ublehasa dolazit u obilazak i ostavit koji euro vise.